Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 124

Wątek: [xsardas] portretowo

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Miałem już dać spokój, ale co tam. Micles, Twoje uwagi w dużej większości jedyne co mogą zrobić to rozbawić bądź zirytować adwersarza. Wynurzenia którymi nas częstujesz karzą sądzić że niezbyt dobrze radzisz sobie z krytycznym podejściem do samego siebie i poziomu wiedzy jaki reprezentujesz a ratowanie się zdaną maturą w obronie wypisywanych bzdur tylko Cię bardziej pogrąża.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 13-08-2009 o 16:50
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Micles na maskotke CB.

Juz sobie taka opinie wyrobil ,ze cokolwiek napisze to kazdy musi go stemperowac A apropos opinii Miclesa na temat powyzszych portretow.

Micles, kurcze nie wiem czy to ma zwiazek z wiekiem czy "stanem ducha" ale w pewnym momencie zaczynasz widziec kobiete jako calosc a nie tylko poszczegolne partie ktore cie interesuja. Tak jest z tymi portretami liczy sie caloksztalt. A ty popatrz co napisales:

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    #44 dobrze ułożone i dobrze obrobione, lecz dobór modelki (te dziwnie zatwardziałe miny) - trochę niewypał.
    14. Czemu prawe oko jest takie jakby jej 0.1sec przed zdjęciem mucha wleciała? No i idealnie przez środek lewego oka idzie kosmyk włosów czego cholernie nie cierpię!
    15. Nie wyświetla się.
    16. Przyjemniutkie. Ręce trochę na siłę wciągnięte do zdjęcia, ale jest ok. Cały klimat zabija trochę kiczowaty podpis.
    To nie jest zaden konstruktywny feedback tylko totalnie subiektywna opinia obrana w niepotrzebne i wydumane ozdobniki. Nie wiem gdzie wybierasz ale jak dla mnie powinienes isc na filmoznawstwo i zostac krytikiem filmowym bo to chyba jedyne zajecie w ktorym twoje opinie znalazlyby zastosowanie.
    Ostatnio edytowane przez toshimitsu ; 13-08-2009 o 16:50
    Positively dirty minded

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toshimitsu Zobacz posta
    To nie jest zaden konstruktywny feedback
    No ja bym na przykład chciał usłyszeć, że mój pierwszy podpis jest kiczowaty, bo wiedziałbym, że muszę przysiąść trochę dłużej i wydłubać jakiś nowy, ładniejszy. Oko - można było zrobić drugie zdjęcie chwilę później. Można było robić po dwa z tego samego i później wybierać w chacie lepsze. Kosmyk - faktycznie : subiektywnie, no ale nie tylko ja mówię, że w portrecie najważniejsze są oczy, a tu nam kosmyk jedno z nich niewdzięcznie przesłania.
    Cytat Zamieszczone przez toshimitsu Zobacz posta
    Nie wiem gdzie wybierasz
    Wybieram to w sklepie produkty, albo w wodę z łódki Wybieram się na informatykę na Politechnikę Poznańską (WIiZ)

EDIT : @Vitez - szykuje się niezły materiał na usunięcie/wycięcie do nowego wątku do pralni. Przepraszam za stwarzanie niepotrzebnej roboty
    Ostatnio edytowane przez micles ; 13-08-2009 o 16:55

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

...
    EDIT : @Vitez - szykuje się niezły materiał na usunięcie/wycięcie do nowego wątku do pralni. Przepraszam za stwarzanie niepotrzebnej roboty
    Tak, tu sie z Panem zgodze, trzeba to wyciac w diably.

Miasto
    wawa

Domyślnie

No ja bym na przykład chciał usłyszeć, że mój pierwszy podpis jest kiczowaty, bo wiedziałbym, że muszę przysiąść trochę dłużej i wydłubać jakiś nowy, ładniejszy.
    To bardzo konstruktywna uwaga. Jak powszechnie wiadomo gust Miclesa jest zbieżny z gustami prawie wszystkich i dzięki temu Micles jest wyrocznią stylistów i znawcą dobrego smaku. Jest jeszcze jeden któremu też się tak wydaje. Jacykow się nazywa, czy jakoś tak. Micles zarządził: w tym sezonie modne są białe skarpety do sandałów a jak ktoś chce być na czasie w modzie forumowej to koniecznie musi sobie trzasnąć avatar z sobą patrzącym w wizjer aparatu. To takie kreatywne. Najbardziej wysmakowani nie mogą zapomnieć o tym żeby czerwony pierścień wokół obiektywu mimo małych rozmiarów zdjęcia był dobrze widoczny.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Logo z inicjałami, których czcionka ma wyglądać na handwriting to dla mnie kicz. Już chyba lepiej walnąć autograf na białej kartce papieru, sfotografować i obrobić w PSie. A najlepiej to tablet, albo na wektorkach coś zgrabnego...

Ja sam loga sobie nie robię, bo uważam, że cokolwiek bym nie zrobił - i tak wyglądałoby amatorsko i zaniżało wartość całego obrazu. Logo robi się raz na n lat - można się przy tym trochę bardziej postarać...

Miasto
    wawa

Domyślnie

I na polskim w liceum tego uczą czy na matematyce? No i najważniejsze, co dostałeś z "gustownych podpisów" na maturze?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na woku, plastyce, technice, informatyce, ...
    Na rozszerzonej informatyce w jednym z zadań trzeba było sporządzić fraktal. Za estetykę (jak i za całe zadanie) dostałem maxa.

Miasto
    wawa

Domyślnie

No to faktycznie, strasznie przepraszam i masz absolutną rację. Nikt kto na informatyce robi fraktale na maxa nie może być do końca zły. Micles, kocham Cię. Komentuj jak najwięcej, basz przy Tobie to Pan pikuś.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No widzisz, jakoś się sprawa rozwiązała ^^

Vitez - wycinaj!
    (możesz mi jedną czerwoną dać - zasłużyłem, bo syfu jest dość dużo. Mam nadzieję, że przynajmniej nie musisz klikać po jednym poście, tylko idzie zaznaczyć jakiś większy fragment wątku...)

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów