Zobacz wyniki ankiety: Zamienniki

Głosujących
155. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 868

Wątek: Zamienniki baterii

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Witam
    Ostatnio zakupiłem zachęcony opiniami na forum 2x Premium Gold 3000mA/h
    Po pierwszym naładowaniu jedna bateria pokazywała full (po włożeniu do aparatu), druga tylko jedną kreseczkę - pomimo, że ładowała sie pełne 12h...
    W terenie ta słaszbsza sztuka padła po około 10 zdjęciach z errorem, druga dotrwała do końca sesji i jeszcze jej nie zdążyłme w pełni rozładować...
    Będę próbował jeszcze z raz w pełni rozładować i naładować te słabszą sztukę - ale na razie "skuteczość" zamienników to 50%....
    Canon 20D + 18-55 f/3.5-5.6 IS KIT + Canon 70-300IS f/4-5.6 + M42 // Helios 44-2 2/58, Helios 44-4 2/58 + Jupiter 135 f/3.5 MC //
    Moja stronka z makro i nie tylko na deviantart

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malky Zobacz posta
    Witam
    Ostatnio zakupiłem zachęcony opiniami na forum 2x Premium Gold 3000mA/h
    Po pierwszym naładowaniu jedna pokazywała full (po włożeniu do aparatu), druga tylko jedną kreseczkę - pomimo, że ładowała sie pełne 12h...
    W terenie ta słaszbsza sztuka padła po około 10 zdjęciach z errorem, druga dotrwała do końca sesji i jeszcze jej nie zdążyłme w pełni rozładować...
    Będę próbował jeszcze z raz w pełni rozładować i naładować te słabszą sztukę - ale na razie "skuteczość" zamienników to 50%....
    po co testować skoro w eltecu od ręki wymieniają... wymienią i będziesz miał spokó
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    po co testować skoro w eltecu od ręki wymieniają... wymienią i będziesz miał spokó
    bo jeżeli będzie działała to po co wydawać kase i marnować czas (swój i obsługi sklepu) i na końcu wyjść na lamusa, który nie potrafi przeczytać instrukcji pt" Jak sformatować baterie" - zrobie jak sugerują, a potem jak nie będzie działać swróce się do eltecu z reklamacją.
    Canon 20D + 18-55 f/3.5-5.6 IS KIT + Canon 70-300IS f/4-5.6 + M42 // Helios 44-2 2/58, Helios 44-4 2/58 + Jupiter 135 f/3.5 MC //
    Moja stronka z makro i nie tylko na deviantart

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

http://www.allegro.pl/item693935557_...h_wroclaw.html
    Ja zakupiłem kilka miesięcy temu takowy i muszę przyznać ze działa idealnie, spokojnie dorównuje oryginałowi

Uprawnienia umieszczania postów