Tak
Nie
Moze ktos polecic jakis dobry/sprawdzony zamiennik baterii LP-E5 do Canona 450D ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
albo inaczej, czy http://allegro.pl/item383254302__f%5...450d_wawa.html bedzie ok? 80zl vs 125zl za canona, roznica nie jest az tak wielka, wiec zastanawiam sie czy nie wziac zwyczajnie oryginalna.
Ostatnio edytowane przez Bert ; 26-06-2008 o 14:06 Powód: Automerged Doublepost
wez oryginala przy takiej roznicy, gdybys mial np 40D to wtedy warto wziac zamiennik hamy za 80zeta bo jest ponad 2 razy tanszy a jakosciowo taki sam moim zdaniem, natomiast w tym przypadku sie nie oplaca, poza tym ten producent zamiennika jakis malo znany....
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
Moja druga nieudana przygoda z Premium Gold, tym razem o wiele krótsza.
Skusiłem się bo akurat nie mogłem znaleźć w Wawie GP które planowałem kupić.
Ładowało się to aku około 40 min co już było podejrzane, no i niestety po 60-70 zdjęciach zabrakło prądu
Na szczęście udało mi się w sklepie ten akumulator zwrócić, skorzystałem z opcji zwrotu kasy i to by było na tyle moich przygód z tanimi aku.
Pozdrawiam
C - lustra, szkła i błysk
Opis z jednej aukcji zamiennika ;-)
# Fabrycznie nowa, wysokiej jakości bateria litowo-jonowa 4400 mAh
# Bardzo duża pojemność, najlepsze japońskie ogniwa.
# Z tą bateria zrobisz okolo 20% wiecej zdjęć niz z oryginalną.
Kurde 20% więcej od 1390mAh to wedle moich skomplikowanych obliczeń 1668mAh a nie 4400 ;-) Ale dobrze że chociaż gość świadomie (lub nie świadomie) przyznaje się jak bardzo kłamie pisząc 4400 ;-)
hahnel. dobre, z gwarancja, cenowo przyzwoite (z pamieci jakies 2/3 ceny canonow). uzywalem w nikonie, uzywam w canonie i daja rade.
Czy nie ma problemu z łączeniem w gripie (BG-E4) baterii C z odpowiednikem ? Chcę kupić Hahnela 1500 mAh .