Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: [JacekMR] Chorwacja moim okiem

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Nie, nie ma być. Jeśli chcesz się stosować tak ściśle do zasad językowych jak w swojej drugiej części wypowiedzi to nie pisz takich bzdur w stylu "Napisałem na i ma być na" bo albo ma być wg własnego widzimisię albo ma być poprawnie
    Nie, nie chcę się stosować ściśle bo nie mam na tym punkcie zboczenia jak również nie przypierniczam się z syndromem Miodka ludziom do postów poprawiając ich jak 5 letniego smarkacza.

Nie masz lepszych zajęć? Może idź porób zdjęcia? Napisałem według własnego widzimisię więc naprawdę zajmij się sobą. Jak chcesz uprawiać Midokowanie to proszę bardzo ale nie na moich postach. Tyle w tej kwestii.

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Nie, nie chcę się stosować ściśle bo nie mam na tym punkcie zboczenia
    A to dziwne boś strasznie drażliwy na tym punkcie, coś się tak ciepnął na to co napisałem ?

jak również nie przypierniczam się z syndromem Miodka ludziom do postów poprawiając ich jak 5 letniego smarkacza.
    Jak nie ?
    Przed "że" stawia się przecinki jak i przed "która" i pisze się "widzę", a nie "widze"
    :P

Nie masz lepszych zajęć? Może idź porób zdjęcia? Napisałem według własnego widzimisię więc naprawdę zajmij się sobą. Jak chcesz uprawiać Midokowanie to proszę bardzo ale nie na moich postach. Tyle w tej kwestii.
    Już porobiłem, własnie obrabiam Forum na szczęscie nie należy do Ciebie, to miejsce, w którym poza kulturą osobistą trzeba się czasem wykazać też znajomością zasad ortografii i znajomości języka polskiego, w którym sie tutaj porozumiewamy. Wcale nie uważam, żebym Ci jakoś dosadnie czy krępująco zwrócił uwagę więc daj na luz Mnie też wytykają błędy a nie zachowuję się jak urażona nastolatka

A odpowiadając na Twoje pytanie skierowane do Jacka (pewnie nie odpowie, temat jest z zeszłego roku) to wystarczy polar, szara połówka i zwykły szary filtr. Czasem na pojedyńczą szarą połówkę jest za jasno a używanie przesłony powyżej f/16 grozi brzydkim rozmyciem ostrości przy słabszych obiektywach.
    Ostatnio edytowane przez Troyan ; 21-07-2009 o 18:09
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Dopiero zaczyna Awatar JacekMR
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzman Zobacz posta
    JacekMR czy mógłbyś zdradzić trochę kwestii technicznych. Jakim sprzętem fotografowałeś Chorwację? Przeglądnąłem twoją galerie, całkiem przyjemne zdjęcia. jakie filtry? Wybieram się wkrótce na Chorwację i chciałbym się odrobinę dowiedzieć o aspekcie technicznym twoich zdjęć z Chorwacji.
    5D i glownie 17-35, 24-70 z polarem i szara polowka.

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Jacku dzięki za odpowiedź.

Troyan wybacz agresję po prostu nie lubię jak mnie ktoś poprawia w sytuacji gdy "błąd" jest banalny, a fora zalewa stado analfabetów piszących "ktura", albo "rze", a jednocześnie nijak się to nie ma do karygodności tej formy pisowni na tle tego co można wielokrotnie zaobserwować.

Tak więc z mojej strony przyznaje, że irytacja była zbędna i podaję rękę z pokojowym uśmiechem :-D

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzman Zobacz posta
    Napisałem według własnego widzimisię więc naprawdę zajmij się sobą.
    Nie rób tak na przyszłość. Niezależnie kto i jak się czepia - na forum niedopuszczalne jest pisanie nieortograficzne, niegramatyczne, wg własnego widzimisię .

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów