Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Canon 24-105 4 is l

Mieszany widok

Domyślnie

od dwóch miesięcy czytam forum - myślałem, że samemu coś wyczytam, ale im więcej tematów przeczytałem, tym większy mam mętlik w głowie - stąd moje pytanie - uwierz mi - nie jestem typem osoby, która znajduje f necie forum i od razu na nim zadaje pytanie

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mauy Zobacz posta
    od dwóch miesięcy czytam forum
    to ja powiem tak: przestań czytać ten internet i idź robić zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poszukiwacz2006 Zobacz posta
    Tylko powtarzam - czy będziesz wtedy korzystał ze stałek. Na to pytanie musisz odpowiedzieć sobie sam.
    Wiesz - stałki są w tej chwili do portretów i w razie potrzeby gdzie światła brakuje - wiem, że niektórzy twierdzą, że stałki to najlepsze szkła i nie akceptują zoomów - ja jednak jeszcze do takich nie należę - może kiedyś to się zmieni.

W tej chwili chciałbym jakiś dobry zoom jako uzupełnienie całości - co do noszenia wszystkiego, to jakoś mi się to jeszcze nie znudziło - plecy jeszcze wytrzymują :-P

Cytat Zamieszczone przez macgyver9 Zobacz posta
    to ja powiem tak: przestań czytać ten internet i idź robić zdjęcia.
    czytać też trzeba - a zdjęcia to inna bajka, choć faktycznie za mało tego robię (skąd o tym wiedziałeś) ??

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mauy Zobacz posta
    od dwóch miesięcy czytam forum - myślałem, że samemu coś wyczytam, ale im więcej tematów przeczytałem, tym większy mam mętlik w głowie - stąd moje pytanie - uwierz mi - nie jestem typem osoby, która znajduje f necie forum i od razu na nim zadaje pytanie
    Ale jednak na to wygląda.

http://canon-board.info/announcement.php?f=21&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Uprawnienia umieszczania postów