Pokaż wyniki od 1 do 10 z 647

Wątek: Nowy Olo (i Zuiki)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

/* - w sumie to wystarcza mi wtedy mój SE.

no bo wlasnie telefony to jest przyszlosc "fotografii zawsze pod reka" i to bez dwoch zdan

niektórzy piszą, że takiego E-P1 kupia bo chca miec maly aparat do kieszeni... coz, macie duze kieszenie bo nawet z jakims nalesnikiem 17mm + pokrowiec to jakos sobie go w kieszeni nie wyobrazam, nawet w wewnetrzenej kieszeni kurtki nie bedzie to zbyt wygodne bo bedzie nam "gula" wystawac

a w podroz z takim aparatem to ze dwa zoomy trzeba zabrac, krotki i cos dluzszego, czyli juz jakas torba jest potrzeba, czy wagowo i pojemnosciowo bedzie mocno odbiegac od powiedzmy takiego 1000D + 18-55 IS + 55-250 IS? raczej bardzo niewiele, wagowo moze 250-300 gram mniej przy calym zestawie

ostatnia kwestia... wyglad? ja nie rozumiem ale ten aparat to po prostu aparat, jaki styl? podobnych kompatkow bylo dziesiatki a moze i wiecej, to przeciez po prostu zwykly prostopadloscian, nic wiecej, czym tu sie podniecac? ze jakas ladna dziewczyna go trzyma na reklamie?
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 25-06-2009 o 00:55
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów