Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 27 z 42 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Przepraszam że tak późno ale myślałem że na ostatnią chwile coś wymyśle. W sumie głupio mi coś takiego pisać publicznie ale chyba jednak tak będzie najuczciwiej - kompletnie załamał mi się budżet w tym miesiącu, miałem mały wypadek losowy i nie jestem w stanie wysłupać nawet tych głupich 40zł bo i tak jestem mocno na minusie.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam za wtopę.
    Tłumaczenie "dziecka" - co z tego, że Ci głupio?. Akcja z kubkami nie jest z tego miesiąca i trzeba było przewidzieć możliwość wystąpienia wypadków losowych. W ten sposób dwadzieścia parę osób wciąż czeka na realizację "kubków forumowych".
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Jak tam postępy w produkcji i co z pozostałymi którzy nie wpłacili kasy ? czy jest może jakaś aktualizacja . Tak się zastanawiam czy na gwiazdkę kubki zdążą dotrzeć abym mógł się cieszyć pijąc kawusię przy choince.
    Co za lipa .......................
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Bywalec Awatar aciek_l
    Miasto
    Poznań, Częstochowa

Domyślnie

Też nie mogę się doczekać. I zastanawiam się, czy, kieza, odebrałeś wiadomość o zmianie adresu wysyłki w moim przypadku, bo nie dostałem potwierdzenia.

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Czy można gdzieś znaleźć jeszcze projekt kubka, o którym mowa... bo jeśli brakuje dosłownie paru wpłat (osób / zamówień) to można by jakoś to rozreklamować na forum... jestem tu od dawna (głównie jednak czytam, choć ostatnio może nawet więcej się udzielam) ale nie dość, że nie wiem jak wygląda taki kubek to w dodatku nie wiem czy jest sens zamawiać... a może bym i chciał jak fajny, bo lubię fajne kubki
    Wiem, że nic nie wiem :/

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chiron Zobacz posta
    Czy można gdzieś znaleźć jeszcze projekt kubka, o którym mowa...
    Ano.. Ktoś zakosił tajny projekt z bazy..;-)

a może bym i chciał jak fajny, bo lubię fajne kubki :grin:
    Jest fajny, jest.. skoro już druga tura sie pisze na ten sam to o czymś chyba świadczy..:-) można spokojnie brać w ciemno
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chiron Zobacz posta
    Czy można gdzieś znaleźć jeszcze projekt , o którym mowa... bo jeśli brakuje dosłownie paru wpłat (osób / zamówień) to można by jakoś to rozreklamować na forum... jestem tu od dawna (głównie jednak czytam, choć ostatnio może nawet więcej się udzielam) ale nie dość, że nie wiem jak wygląda taki kubek to w dodatku nie wiem czy jest sens zamawiać... a może bym i chciał jak fajny, bo lubię fajne
    Stary... kubki są ********e bez dwóch zdań to coś jak elka mercedesy w swojej klasie
    Ps. Zadaj sobie trud i cofnij się kilka postów wstecz a zobaczysz ich oblicze :-D

Uzależniony

Domyślnie

Litości ludzie, wpłacajcie pieniądze!
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Dopiero zaczyna Awatar klisu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta

Jest fajny, jest.. skoro już druga tura sie pisze na ten sam to o czymś chyba świadczy..:-) można spokojnie brać w ciemno
    Skoro są nowi chętni na kubki to niech wpłacają i uzbiera się kolejne quorum.

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbogdan1 Zobacz posta
    Ps. Zadaj sobie trud i cofnij się kilka postów wstecz a zobaczysz ich oblicze :-D
    Trud sobie zadałem (zresztą jeśli tylko mogę to czytam cały temat od początku) i przyznam, że w ostatnim poście gdzie jest informacja o "obowiązującym wzorze kubka" zdjęcia brak... znaczy się, nie otwiera się.
    Nie ma więc gdzie zobaczyć jego cudnego oblicza

A w kwestii nowej listy... nie o to mi chodziło.
    Z tego co wyczytałem to by zrealizować zamówienie potrzeba kupić min. 36 kubków.
    Aktualnie podobno chętni (zapisani) są ale nie wpłacili kasy i brakuje dosłownie paru (6?) wpłat.

Cytat Zamieszczone przez kieza
    uderze na pw do ociągających się osób - może to coś da - jak nie to poczekamy jeszcze troszke i chyba wezmę no name te 6 kubków i może je sprzedam - jak nie to bede miał ich 8
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    uderzyłem - 4 z 6 było aktywnych w ostatnich dniach - także nie wiem o co kaman - no czekamy jeszcze
    Stąd moje pytanie... jak wygląda kubek i czy nie można by tego jakoś rozreklamować szerzej na forum by te parę osób się zebrało.

A... i w ciemno to ja nie kupuję... nie-e.
    Wiem, że nic nie wiem :/

Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Dokładnie chiron tą koncówę sprzedać kto jest chętny i do widzenia ,wątek nie jest jakiś nowy i pisanie dyrdymałów że ktoś tu nie zagląda bo wyjazd czy coś tam coś tam lub kasy brak to moim zdaniem przegięcie . Dostęp do netu jest na całej kuli ziemskiej .Trzeba było wpłacać od razu jak tylko był sygnał że można a nie teraz wić się jak piskorz .
    Ewentualnie powiedzieć otwarcie że tego kubka nie chce i cześć.Tym bardziej że podobno osoby logowały się na CB.
    Moja propozycja jest taka niech powstanie lista chętnych na te pozostałe kubki - kto pierwszy ten lepszy i po sprawie.No chyba że są już zrobione i wymalowane Nicki no to wtedy wiadomo lipa. Czekamy na sygnał od Kiezy ....
    Ostatnio edytowane przez sbogdan1 ; 26-06-2009 o 14:07

Strona 27 z 42 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów