Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: [PrzeMass] portret - pierwsze "podrygi"

ElizabethBathory
    Guest

Domyślnie

o, a ja tą czarną kojarzę chyba z maxmodels portrety starszych ludzi chyba bardziej przypadły mi do gustu niż te dalsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElizabethBathory Zobacz posta
    o, a ja tą czarną kojarzę chyba z maxmodels ...
    Zdecydowanie - tak

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

co do zdjęć to rzuciło mi się w oczy:
    4 - chyba lepiej było by bez torby i kurtki, oraz ewentualnie ciaśniejszy kadr i troszkę inaczej ustawione nogi - kolana bliżej siebie, mam wrażenie patrząc na oczy modelki że zdjęcie było robione przy mocnym słońcu przez co są one zmrużone
    5 - przeszkadza mi ta ściana po lewej stronie - tworzy nieciekawe cięcie kolan
    6 - lepiej chyba było by wykonać to ujęcie pod innym kątem, dziwnie wygląda to ucięcie lewej ręki modelki, prawa ręka nieciekawie wygląda - jak by nieproporcjonalnie mniejsza w stosunku do reszty ciała
    8 - efekt według mnie psuje ten wzór wewnątrz kurtki, poza tym wydaje mi się ok
    10 - zbyt agresywne wygładzanie twarzy

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yakuza Zobacz posta
    co do zdjęć to rzuciło mi się w oczy:
    5 - przeszkadza mi ta ściana po lewej stronie - tworzy nieciekawe cięcie kolan
    6 - lepiej chyba było by wykonać to ujęcie pod innym kątem, dziwnie wygląda to ucięcie lewej ręki modelki, prawa ręka nieciekawie wygląda - jak by nieproporcjonalnie mniejsza w stosunku do reszty ciała
    8 - efekt według mnie psuje ten wzór wewnątrz kurtki, poza tym wydaje mi się ok
    10 - zbyt agresywne wygładzanie twarzy

pozdrawiam
    Przy 5 faktycznie kadr wyszedł trochę nijaki - byłem jednak ograniczony w ruchu i nie mogłem się przesunąć by być nadal na tej samej wysokości
    Przy 8 - nie miałem większego wpływu na ubiór modelki, natomiast przyznaje się, nie zwróciłem na to nawet uwagi.
    Przy 10 faktycznie tak to wygląda, natomiast krycie jest takie same jak i na pozostałych, być może światło z lamy "pomogło" w tym, iż wygląda - jak wygląda.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów