Strona 29 z 50 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 493

Wątek: [missgruszka] moje fotografie:)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

119 dziwne dolne powieki, szyja jak u żyrafy - ciągnie się aż zza lewej krawędzi kadru...
    120 też tylko ucha mi brakuje.

Znowu odbijasz lustrzanie? Nie rób tego! A przynajmniej nie w serii kilku kolejnych zdjęć...

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Micles, to się nazywa łabędzia szyja :P Mam nadzieję ze moja modelka tego nie przeczyta.

Odbijam lustrzanie. Taka kompozycja mi pasuje.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wreszcie wkleję te stare zdjęcia i będę mogła wrzucić nowe Będzie kontrast (mam nadzieję...)

121. Nina i Max narzeczeńsko

122.

123. chyba jednak podciągnę tu kontrast... jak się wkleja zdjecia na CB od razu do głowy przychodzi milion pomysłów co by tu jeszcze poprawić

124.

Domyślnie

Przyjemne te zdjęcia, ale jakieś takie bardzo statyczne. Może taka para spokojna?...

Jak dla mnie za dużo patrzenia w obiektyw, trochę tak jakby zdjecia z wycieczki po Warszawie. Stać Cię na więcej! :-)

Dopiero zaczyna Awatar solver
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SylwiaSz Zobacz posta
    Jak dla mnie za dużo patrzenia w obiektyw, trochę tak jakby zdjecia z wycieczki po Warszawie. Stać Cię na więcej! :-)
    podpisuje się wybacz ale takie spacerkowe grzeczne zdjęcia. Poprzednio było o wiele, wiele lepiej..co się stało?
    wspomnienie wywoływania zdjęć w piwnicy z ojcem, zawsze dodają otuchy:wink:

Dopiero zaczyna Awatar DanielRezmer
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    wreszcie wkleję te stare zdjęcia i będę mogła wrzucić nowe Będzie kontrast (mam nadzieję...)
    Cytat Zamieszczone przez solver Zobacz posta
    Poprzednio było o wiele, wiele lepiej..co się stało?
    na moje to sa poprzednie zdjecia czyli jest duzo lepiej niz bylo.

dodajac cos od siebie musze przyznac ze bardzo podoba mi sie kolorystyka (rowniez tych starych fotek)
    ..zoom Kfanon 28-50-85mm f1.8..

Dopiero zaczyna Awatar solver
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DanielRezmer Zobacz posta
    na moje to sa poprzednie zdjecia czyli jest duzo lepiej niz bylo.
    fakt to było pisane po wstaniu z łóżka, a właściwie z łóżka
    w takim razie powiem inaczej, zrobiłaś wielki postęp oby tak dalej
    wspomnienie wywoływania zdjęć w piwnicy z ojcem, zawsze dodają otuchy:wink:

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sylwio - dziękuję bardzo! To była ich pierwsza sesja zdjęciowa w ogóle i sporo czasu minęło zanim się trochę rozkręcili Robiłam im też zdjecia ślubne - i stwierdziłam ze chyba należą to kategorii bardziej spokojnych par

solver - to są zdjęcia jeszcze z 2008 roku z tego co pamiętam To chyba moje pierwsze zdjecia dwóch osób pozujących jednocześnie. No właśnie - pozujących I dlatego tak wycieczkowo wyszło Wtedy jeszcze tak dobrze nie panowałam nad sprzętem żeby uchwycić ich bardziej dynamicznie (wszystkie bardziej ruchome zdjecia mają ostrość nie tam gdzie trzeba)

DanielRezmer - dziękuje! Dobrze że Ci się podoba, bo ostatnio sporo się męczę właśnie z kolorystyką

Przez następny tydzień rzadko tu będę się zjawiała, bo zaczynam egzaminy ASPowe Proszę o trzymanie kciuków i wysyłanie pozytywnych fluidów w stronę komisji

Ale od lipca zaczynam robić sesje! Będzie się działo! (mam przynajmniej taką nadzieje)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Na 121 dziewczyna ma podwójny podbródek, lepiej unikaj póz gdzie takie coś wychodzi, panie nie specjalnie lubią grubo wyglądać, nie tylko na zdjęciach.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna

Domyślnie

hej missgruszka, jakim obiektywem robiłaś wszystkie czy większość z tych fotek na kilku ostatnich stron (i czy ewentualnie to jest pełna klatka) ? jeśli można to nie jest tajemnica ...

Strona 29 z 50 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów