mnie się pustka nie rzuca
aczkolwiek od dluzszego czasu zastanawiam się czy fotografie brzydkich osób tez tak dobrze wychodzą
mnie się pustka nie rzuca
aczkolwiek od dluzszego czasu zastanawiam się czy fotografie brzydkich osób tez tak dobrze wychodzą
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
zaczyanm sie załamywać... jesteś coraz lepsza Monia
Guniu - dzięki za dobre słowoAle czemuż masz się załamywać? Przecież Ty też stajesz się lepsza z każdą sesją
W ogóle to musimy sie umówić na jakiś wspólny plener w wakacje, co Ty na to?
![]()
Chociaż ja sie chyba w tej ostatniej sesji cofnęłam, bo nie jestem zadowolona do końca ze zdjęćMogłabym podać wiele wymówek dlaczego tak sie stało, ale to i tak nie ma teraz znaczenia
![]()
To i tak moja ostatnia sesja w tym miesiącu była, bo za tydzień w poniedziałek zaczynają mi się egzaminy praktyczne na ASPBo muszę się pochwalić, że moja teczka przeszła selekcję i być może niedługo będę studentką grafiki
także 22-26 maja proszę za mnie trzymać kciuki
![]()
To ja już trzymam ... tak na zapasMi tam się podoba ostatnia sesją, ale ja się nie znam więc trzeba na to brać poprawkę
![]()
Dzięki, xsardasJa też się nie znam
118.
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 15-06-2009 o 15:05
Kurde 2 ostatnie wymiatają .... ja też takie chce robić chlip chlip
muszę znaleźć jakąś początkującą wizażystkę żeby mi modelki malowała w zamian za fotki :P
Ostatnio edytowane przez xsardas ; 15-06-2009 o 19:50
Joanna - w ogóle cała dziewczyna jest nieziemskaTe cięcia to pewnie w gruchę, bo ja missgruszka jestem
Eksperymentuję z kadrami, więc rozumiem, że wszystko nie musi się wszystkim podobać
![]()
xsardas - a co Cię powstrzymuje? Chyba nie sprzęt, bo ja bym zabiła za taki:P także mniej użalania się nad sobą, więcej sesji robić. Ale dzięki za dobre słowo![]()
Jak to co ? Brak wiedzy i umiejętności
Może w tym tyg coś wykombinuje, ale sesja w trakcie więc ciężko ... a potem wylot za granicę buuuuuuuuuu
A tymczasem idę wstawić 3 fotki z ostatniej sesji![]()