Mi zdjęcia CED'a wydają się zwyczajnie zbyt mało... emmm... subtelne? Nie wiem jak to nazwać. ; o trochę za duży kontrast, czy coś...
Mi zdjęcia CED'a wydają się zwyczajnie zbyt mało... emmm... subtelne? Nie wiem jak to nazwać. ; o trochę za duży kontrast, czy coś...
AutoPortret
.
Tu by ta ostatnia fota lepiej pasowała;-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
W końcu coś nieprzekombinowanego
Mi się tam podoba.
Zdjęcie robione spontanicznie, zdaje sobie sprawę, że jest ciut nieostre i swoje obróbka robi, ciekawi mnie jednak jak taki portret może byc odbierany.
-------------------------------------------------------------
Kolega Słowak prosi również o uwagi dotyczące tego zdjęcia.
![]()
Ostatnio edytowane przez dieselek ; 19-05-2009 o 00:06 Powód: Automerged Doublepost
I ja coś wstawię do krytyki... w dziale "Galerie użytkowników" wstawiałem to foto ale nie do końca to samo...
może tu ktoś ładnie mnie opierniczy co zbabolone jest... <że przekrzywiony kadr niepotrzebny to już słyszałem>
350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>
Matsch przeostrzone za bardzo. razi strasznie aż.
dieselek ten 1 to do albumu rodzinnego.
Te drugie nieco ciekawsze, fajny ruch rękoma dziecka do aparatu.
Ostatnio edytowane przez xpressive ; 19-05-2009 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/
Witam. Ja też coś wrzucę, jeden z pierwszych moich portretów [url]
Ostatnio edytowane przez krzysztof20d ; 19-05-2009 o 16:34
no wiem, że prze ostrzone... młodej modelki/modela bym tak nie prze ostrzał, ale dziadka to moim zdaniem podkreśla i nadaje charakter fotce.... bez wyostrzenia czegoś mi brakowało...
chyba że nie umiejętnie wyostrzyłem.... a to już inna sprawa.
350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>