Strona 79 z 85 PierwszyPierwszy ... 29697778798081 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Domyślnie

Witam Wszystkich, przypadkowo trafiłem na forum i postanowiłem się zarejestrować aby podzielić się opiniami z korzystania z SX10 is i troche Was popytac.

Na początek zdjęcia wykonane przeze mnie:

http://picasaweb.google.com/TMsagan

Myślę, że troche rozwieją wątpliwości tych ` niepewnych, co zastanawiają się nad zakupem.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Obejrzałem Twoje zdjęcia i większość jest mało ostra. Mydło przy większych zbliżeniach. Oddaj aparat do serwisu bo coś chyba jest nie tak.

jakrysz
    Guest

Domyślnie

krzylo. Do serwisu oddaj się sam. Namydlony. I poproś żeby zrobili z Ciebie lustrzankę!

Crump
    Guest

Domyślnie

Kolejny swietny post krzylo Najpierw,ze sx10 nie nadaje sie do zblizen, pozniej ze powyzej iso 400 nic nie widac, teraz ze mydlo widzi - niedlugo czlowieku z twoich wypowiedzi bedzie wynikac,ze sx10 robi jedyne czarne plamy a nie zdjecia. Zalosny jestes ty i twoje super opinie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Większość zbliżen z ZOO jest mało ostra.

Dark_Fox
    Guest

Domyślnie

Faktycznie zdjecia sa OK, a krzylo naprawde przemysl co piszesz.

PS. A to w ZOO macie dostep do neta??

Domyślnie

witam, ja też widzę brak ostrości ... szczególnie w zbliżeniach na drugim planie
    pozdrawiam
    razz:

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Trudno aby zachować ostrość drugiego planu, gdy się zoomuje x20 a drugi plan jest blisko, dla mnie zdjęcia są bardzo OK i gratuluję odwagi podzielenia się nimi. Pozdrawiam.

Crump
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom'ek Zobacz posta
    witam, ja też widzę brak ostrości ... szczególnie w zbliżeniach na drugim planie
    pozdrawiam
    razz:
    Poleglem To jest tzw mala glebia ostrosci i niektorzy to sie zabijaja,zeby im cos takiego wyszlo ze zwyklego kompakta a ty tu widzisz wade Ty a tam jedno zdjecie jest czarno biale - ladna lipa aparat za tyle pieniedzy i czarno biale zdjecia robi? Ja bym go reklamowal

Domyślnie

Opanowałem troche efekt małej głębi ostrości w tym aparacie, to nie jest wcale takie trudne jakby się wydawało. Spotkałem się z opiniami, ze to niemożliwe, aby kompaktem tak wyciągnąć małą głębie. No a jednak proszę.

Strona 79 z 85 PierwszyPierwszy ... 29697778798081 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów