Pokaż wyniki od 1 do 10 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Mieszany widok

Domyślnie

witam, ja też widzę brak ostrości ... szczególnie w zbliżeniach na drugim planie
    pozdrawiam
    razz:

Crump
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom'ek Zobacz posta
    witam, ja też widzę brak ostrości ... szczególnie w zbliżeniach na drugim planie
    pozdrawiam
    razz:
    Poleglem To jest tzw mala glebia ostrosci i niektorzy to sie zabijaja,zeby im cos takiego wyszlo ze zwyklego kompakta a ty tu widzisz wade Ty a tam jedno zdjecie jest czarno biale - ladna lipa aparat za tyle pieniedzy i czarno biale zdjecia robi? Ja bym go reklamowal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Crump Zobacz posta
    Poleglem To jest tzw mala glebia ostrosci i niektorzy to sie zabijaja,zeby im cos takiego wyszlo ze zwyklego kompakta a ty tu widzisz wade Ty a tam jedno zdjecie jest czarno biale - ladna lipa aparat za tyle pieniedzy i czarno biale zdjecia robi? Ja bym go reklamowal
    Witam, gratuluję wyczucia humoru... oczywiście żartowałem z tym brakiem ostrości w drugim tle. Pomyslałem sobie żeby zastostosować zasadę "odpowiedz głupiemu wg jego głupoty". Wiele opini jest po prostu nie na temat - a ta z brakiem ostrości w ZOO jest jedną z gatunków czepialskich
    Pozdrawiam

Crump
    Guest

Domyślnie

Spoko moja odpowiedz o czarno bialych zdjeciach tez jest skierowana do pana co widzi wszystko zamydlone i aparat do serwisu chce zawiezc Na prawde rozbawiaja mnie takie komentarze - jesli ktos (nie wazne z jakiej polki cenowej) porownuje jakosc zdjec do lustrzanek z obiektywem za 10tys zl

Uprawnienia umieszczania postów