Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: [dNostro] ludzie na koncercie

Awatar angie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rojo Zobacz posta
    20D to jaka nowa komórka? Zaczeli już robić taki z czułością 1600? Wiedziałem że tak będzie...
    Ludzie czy nie ludzie - bez znaczenia, ale Ten wpis komentuje wszystko. Sorrki dNostro
    Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
    100-letni Tycjan

400D kit S10-20 C70-200 4f

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Masz również prawo do nie zrozumienia zwrotu "ludzie na koncercie" i z niego korzystasz. Jeżeli autora zdjęć interesowała publiczność, nie muzycy, do czego również miał święte prawo, ową publiczność pokazał przy okazji tak tytułując wątek żeby nie było wątpliwości co jest tematem zdjęć a ktoś mu wytyka że nie ma zespołu, to taka uwaga, wybacz, ale jest, używając bardziej kulturalnego zwrotu, od czapki. Jeszcze raz przypominam, tematem zdjęć nie jest koncert sam w sobie ale ludzie którzy na niego przyszli i ci właśnie ludzie są na zdjęciach.
    Wbrew pozorom wszystko rozumiem. Na prawdę nie musisz mi tego tłumaczyć. Wyraziłem tylko swoje zdanie, że czuję niedosyt, a Ty zrobiłeś z tego problem. Nie odpowiadam na więcej Twoich postów, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Apeluję o ciszę w tej kwestii, pozdrawiam.

Domyślnie

Super ,ze wyraziliście swoje opinie i super ,ze się zainteresowaliście. Dziwi mnie jednak aż takie poruszenie...wydaje mi się ,ze powinniście skupić sie na radach i sugestiach ( oczywiście w miarę możliwości ) a nie na tym czy powinienem umieszczać zespół w tytule : ludzie na koncercie i na polemice w tym temacie. Tak chciałem, tak zrobiłem i tak juz jest, jak będę chciał zadowolić wszystkich to założę lampę, dopcham sie pod scenę i zrobię kolejny nudny reportaż z koncertu.

Cytat Zamieszczone przez rojo Zobacz posta
    20D to jaka nowa komórka? Zaczeli już robić taki z czułością 1600? Wiedziałem że tak będzie...
    Cytat Zamieszczone przez angie Zobacz posta
    Ludzie czy nie ludzie - bez znaczenia, ale Ten wpis komentuje wszystko. Sorrki dNostro
    Jeżeli dobrze zrozumiałem tą ironie to cóż mogę powiedzieć...jedynie to ,ze brakuje mi w niej polotu :razz: . A na serio, to jest dopiero komętarz "z **** wzięty"... bo nie odpowiadający na prośby o sugestiach i radach ;-)

tak czy owak dzięki za zainteresowanie i za opinie

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Przepraszam ale do mnie zdjecia tez nie trafiaja i wydaja sie z lekka przypadkowe. Tak z ciekawosci Te 6 to jest z ilu wytrzaskanych na tym koncercie 100? 200? czy 10?.

Podkreslam to tylko moje wrazenie.
    Positively dirty minded

Domyślnie

ok. dzięki za opinie . Zdjęć zrobiłem ok. 50, później bateria padła :/, umieściłem 6 poziomych z 21 poziomych i pionowych ( to tak dla ścisłości ;p)

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dNostro Zobacz posta
    jak będę chciał zadowolić wszystkich to założę lampę, dopcham sie pod scenę i zrobię kolejny nudny reportaż z koncertu.
    Sugerujesz kolego, że zdjęcia z koncertu z założenia są nudne?

Domyślnie

sugeruje, że zdjęcia z koncertów ( jako ogół ) są do siebie podobne i przez to wydają mi się nużące ( ale tylko jako ogół ).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów