Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: [dNostro] ludzie na koncercie

Domyślnie [dNostro] ludzie na koncercie

Wrzucam kilka zdjęć z koncertu Comy, robionych bez lampy na ISO 1600 w 20D i proszę o opinie, rady, itp.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Numeruj zdjęcia... 2. i 6. w miarę, reszta raczej do kosza... Fajnie, że pokazałeś publiczność, ale brakuje muzyków...

Domyślnie

No właśnie chodziło o ludzi na koncercie, jak w tytule, nie o koncert . Dzięki za wyrażenie swojego zdania.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wiem, przeczytałem... Jednak czuje niedosyt. :P

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Klimatyczne fotki, część trochę za ciemna, numeruj, będzie łatwiej. Co do zarzutu że w secie zatytułowanym "ludzie na koncercie" nie ma muzyków to jest od z lekka z przysłowiowej ****.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Co do zarzutu że w secie zatytułowanym "ludzie na koncercie" nie ma muzyków to jest od z lekka z przysłowiowej ****.
    To nie jest zarzut i nie biorę niczego z d**y, tylko mówię że mi na zdjęciach z koncertu brakuje muzyków i tyle. To jest moje zdanie, trochę kultury proszę.
    Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 12-05-2009 o 17:54

Miasto
    wawa

Domyślnie

Czy miał byś pretensje że na zdjęciach zatytułowanych "pasażerowie autobusu" nie widać kierowcy?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Pretensji również nie mam. Napisałem tylko, że MI brakuje zdjęć muzyków. Tak bardzo Cię to zabolało? Autobus to zupełnie inna sytuacja. Kierowca nie jest elementem dla którego się wchodzi do autobusu, a zespół muzyczny JEST elementem dla którego idzie się na koncert. Autor nie chciał pokazywać zespołu? Okej, ale mi tego brakuje (biorąc pod uwagę to, że jakby nie patrzeć jest to relacja z koncertu, a nie z autobusu). I tyle. To jest moje zdanie i mam do niego prawo.
    Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 12-05-2009 o 18:01

Miasto
    wawa

Domyślnie

Masz również prawo do nie zrozumienia zwrotu "ludzie na koncercie" i z niego korzystasz. Jeżeli autora zdjęć interesowała publiczność, nie muzycy, do czego również miał święte prawo, ową publiczność pokazał przy okazji tak tytułując wątek żeby nie było wątpliwości co jest tematem zdjęć a ktoś mu wytyka że nie ma zespołu, to taka uwaga, wybacz, ale jest, używając bardziej kulturalnego zwrotu, od czapki. Jeszcze raz przypominam, tematem zdjęć nie jest koncert sam w sobie ale ludzie którzy na niego przyszli i ci właśnie ludzie są na zdjęciach.

Początki nałogu Awatar rojo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

20D to jaka nowa komórka? Zaczeli już robić taki z czułością 1600? Wiedziałem że tak będzie...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów