torba na statyw goldphoto 67, to może być, już na wspomnianym przez Ciebie foto tipie, torba goldphoto XL, ma chyba długość 80cm, trochę luzu chyba nie zaszkodziCena - grosze
![]()
torba na statyw goldphoto 67, to może być, już na wspomnianym przez Ciebie foto tipie, torba goldphoto XL, ma chyba długość 80cm, trochę luzu chyba nie zaszkodziCena - grosze
![]()
witam
wybieram sie w lipcu na orla perc i zastanawiam sie w co zapakowac sprzet,z racji trudnosci szlaku w rachube wchodzi tylko puszka z 1 obiektywem,odpada rowniez plecak foto poniewaz bede mial juz jeden na sobie.Czy ktos moze mial jakies dowiadczenia na tym szlaku,co bedzie najbardziej poreczne?
Witam, pewnie jest coś już takiego w tym wątku, ale jego długość mnie przerażaSzukam torby, a właściwie coś a'la topload na 40D z 17-85. Zależy mi na czymś tylko do takiego zestawu (żeby było jak najmniejsze, ale wygodne). Myślałem o Lowepro TLZ25 ale nigdzie nie doczytałem się czy taki zestaw tam wejdzie.
Pozdrawiam - Tomek
Tomash23 na taki zestaw to kup sobie zwykła trójkatna torbe/kabure na aparat. Mam taka CSS i miescilem w niej Nikona D70s z Tamronem 17-50/2,8 i jeszcze Cokiny a teraz bez problemu wchodzi 40D + Kit
Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska
No właśnie taki mam zamiar. Tylko liczyłem na jakiś konkretny model![]()
Lowepro Topload Zoom Mini, mieści się spokojnie 40D z 17-70 + 50 na dnie, lub 40D + 17-55. Mam już go jakieś 3 lata i nic mu się nie dzieje.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
http://www.lowepro.com.pl/Products/T...Zoom_Mini.aspx
Patrząc na wymiary wewnętrzne to ten TLZ Mini wydaje mi się jednak chyba za mały. Co innego wersja TLZ 1.
Dziękuję za podpowiedź czego szukać![]()
Gdzie w Polsce można pomacać Lowepro Lens Case (różne rozmiary) oraz Lowepro Topload?
W sumie potrzebny byłby jeszcze pas biodrowy...
Chciałbym przymierzyć i sprawdzić na ile jest wygodne takie rozwiązanie.
Proszę użytkowników takiego pasa biodrowego o opinie ewentuanie zdjęcia
pzdr!
Dołączam, mnie interesują uwagi na temat praktyczności - mierzę raczej w newsweara. Max dwie sakwy - na szkła, krótkie i długie.
już jest!!! Świetny sztywny w wykonaniu gwarancja polecam!!!