Obyś był tak zadowolony za dwa lata![]()
Obyś był tak zadowolony za dwa lata![]()
Plecak foto za 139zl?
A j za swoj zaplacilem 800, przeplacilem
![]()
Jeżeli chodzi o system Newswear'a to już trochę zostało o nim napisane :
http://canon-board.info/showthread.php?t=29480
EOS + Speedlite
Ogladalem dzisiaj Lovepro NOVA 200 AW oraz Hama Defender 200. Gabarytowo odpowiadaja ale to jedyne torby jakie mi pasowaly pojemnoscia. Nie ma nic innego.
Znacie jakis sklep w Warszawie gdzie wybor jest wiekszy?
Ja powiem tylko, że 2 śluby miałem Hamę 210. Z początku myślałem, że jest za dużo, ale z drugiej strony jest dobra. Mieszczę wszystko w stopce plus wiele innych gratów. Jest ciężko, ale nigdzie nie znajde takiej torby w takiej cenie... naprawde polecam i dziekuje flanelowi za ten dokladny opis!
Regulamin pkt 8
Porownywal ktos lub korzystal Hame Defender 200/210 do Tamraca System 6/ Pro 8? Chodzi mi tutaj o aspekt wykonania, mozliwosci dostosowania wnetrza.
Ostatnio edytowane przez rafori ; 27-04-2009 o 14:15
chce sie pochwalic ze Domke F-3X przyszla juz do mnie juz z HongkonguTo byla zamiana Tamraca System 6 ktory w zasadzie wyglada jak torba foto Domke nie
) no i byl bardziej kanciasty. Mam wersje materialowa (nie ta z B) a zamawialem B (przypadkiem) wiec dobry zbieg okolicznosci - no i co tu duzo mowic - genialna torba
Napakuje sie tam sprzetu bardzo duzo, wogole po niej nie widac ze wypchana, nie widac ze nosi w sobie jakikolwiek sprzet foto - wygląda jak zwykla torba naramienna.
Dzieki Himi za rekomendacje - naprawde swietny zakup, polecam kupno z HongKongu, mnie to wynioslo 60funtow z przesylka czyli 300zl na polskie
Jesli ktos bedzie chcial zrobie mala recenzje ze zdjeciami.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Ja kupilem natomiast Tamrac Pro 8. Jesli kogos interesuje, moge wykonac opis ze zdjeciami.