Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: [bilsia] Początki z portretem

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Może tak ? [tak na szybko]

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Jak na moje oko, to na Twoim jest poprawniejsze WB, ale oryginał, poprzez ten ciepły zafarb jest przyjemniejszy w odbiorze..;-) Może to z kolei moja taka mania..
    Generalnie nie wszystko co jest poprawne techniczne, jest dobre. Czasem dopiero odpowiednia obróbka i ingerencja w kolory nadaje zdjęciu charakter.. W tym wypadku ten zafarb mógłby równie dobrze być przypadkowy, ale IMHO tutaj pasuje:-)

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

bilsia
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Oświetlenie tam miało oddawać wrażenie zachodzącego słońca, stąd ciepłe barwy. Ale Twoja wersja podoba mi się, moja za to jest rzeczywista
    Dzięki za komentarze
    Ostatnio edytowane przez bilsia ; 06-04-2009 o 23:14

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bilsia Zobacz posta
    Oświetlenie tam miało oddawać wrażenie zachodzącego słońca, stąd ciepłe barwy. Ale Twoja wersja podoba mi się, moja za to jest rzeczywista
    Dzięki za komentarze
    No ,prawdę znasz Ty ,mnie tam nie było.:smile: Założyłem że bluzeczka byla biała,a aparat Sony alfa ,miał kolor aparatu Sony alfa :smile: .Ale oczywiście prawo twórcy aby decydować o swej fotce.Sorry i juz zmykam.

Uprawnienia umieszczania postów