Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: C 70-200 f/2.8L IS + APS-C

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Heh, to panoramowanie jest aż za dobre, przez co zdjęcia wyglądają nawet bym powiedział trochę nienaturalnie... zawodnicy są jak wklejeni ;-)
    przy zdjeciach moich nie bylo zadnej manipulacji, co chyba sugerujesz, chyba o to chodzi aby obiekt glowny nie byl poruszony, w sumie Twoja wypowiedz moge potraktowac jako komplement ;-)

napisze jeszcze raz: przy panoramowaniu zaden IS mode 2 nie pomaga, liczy sie po prostu wprawa
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    przy zdjeciach moich nie bylo zadnej manipulacji, co chyba sugerujesz, chyba o to chodzi aby obiekt glowny nie byl poruszony, w sumie Twoja wypowiedz moge potraktowac jako komplement ;-)

napisze jeszcze raz: przy panoramowaniu zaden IS mode 2 nie pomaga, liczy sie po prostu wprawa
    Wiesz nie każdy jest takim geniuszem i nie wszyscy mają taką wprawę 8). Mnie np. IS wiele razy uratował zdjęcia. Szczególnie był nieoceniony w sytuacjach kiedy byłem zmęczony, nie skoncentrowany jak należy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz nie każdy jest takim geniuszem i nie wszyscy mają taką wprawę 8). Mnie np. IS wiele razy uratował zdjęcia. Szczególnie był nieoceniony w sytuacjach kiedy byłem zmęczony, nie skoncentrowany jak należy.
    nie uwazam sie za geniusza, no ale skoro tak twierdzisz... ;-)

IS moze byc przydatny, jednak jak ktos ma ograniczony budzet to nie ma sesnu na sile na niego zbierac, a jak ma sie dokladnie tyle kasy ile kosztuje 70-200 2.8 IS to lepiej kupic bez IS i za zaoszczedzone pieniadze kupic sobie jeszcze jednego jasnego lesna
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dyskusja, czy IS czy bez to chyba nigdy nie konczaca sie opowiesc, taka sama jak stalki vs zoom'y... Chyba najwazniejsze, zeby kazdy swiadomie wybral co mu jest potrzebne, zgodnie z jego predyspozycjami oraz umiejetnosciami.

Znam ludzi, ktorzy zadnego IS nie potrzebuja, wrecz sie wzdrygaja, gdyz jest to dodatkowa ingerencja, ktora wplywa na rezultat koncowy (nie zawsze pozytywnie) oraz takich, ktorzy zawsze, wszedzie z IS ;-)
    Pozdrawiam!

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta

sebcio80, tak to miał być komplement. Ale siejący odrobinę zastanowienia czy techniczna perfekcja zawsze niesie za sobą wartość artystyczną :-)
    C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8

Uprawnienia umieszczania postów