BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
A w Krakowie http://www.sklepfotograficzny.pl/ jest od ręki 9595 - a wydawało mi się drogo
Ja nie kupuje - wg. mnie za drogo teraz na takie zabawki![]()
Ktoś musi, większość profi z zakupami czekało do wiosny... A mnie coś tchnęło obkupić się w sprzęt w ubiegłym roku![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Na obniżki chyba póki co, to można liczyć tylko z wyprzedaży upadających dealerów.
Na dziś sprawiłem sobie używaną sigmę w cenie nówki rok temu i jestem zadowolony.
Następne zakupy czekają mnie pod koniec roku (lampy i wizardy). Liczę, że będzie taniej...
C-F-K - forever
Mellan - czyli zaczynasz wyrzucac kontenerami USD i EUR coby podniesc pierwej kurs zlotowki do zeszlorocznych poziomow?![]()
Straszyc nie zamierzam, ale USA tak sie zadluzylo, ze nie wiadomo ktore pokolenie splaci DZISIEJSZE dlugi :] HGW co bedzie za pol roku i za rok :] 'K' lat 30 zakonczyl sie tym, ze do wladzy podochodzily takie male z wasikami i pozniej mielismy 1/09/39 :]
Niby mamy wiedze, doswiadczenia, ale nadal:
Historia uczy jednego:
- historia nie uczy niczego
- historia lubi sie powtarzac![]()
I tym optymistycznym akcentem zamykam temat na dzisA od jutra lece szukac wiosny i focic tym co jest
![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)
podwyżki cen sprzętu niektórzy potraktowali zbyt dosłownie ;-)
http://www.allegro.pl/item599599446_..._di_ostry.html
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
jeszcze w tym tygodniu miałem możliwość dostania 5D MKII za 9700 no ale szkoda mi teraz kasy podobno w połowie roku ceny mają spadać wiec warto poczekać..
Wiekszosc porownywarek cenowych nie dosc ze dziala z opoznieniem to pokazuje "wirtualne" oferty, wystarczy podzwonic / popisac aby sie przekonac ze najtansza oferta nie jest taka tania! szczyt to sklep chyba imfoto.pl mimo iz ceny ma najnizsze na ceneo to po przejsciu do strony sklepu jest informacja ze cena na telefon i okazuje sie zdecydowanie wyzsza i sa to niestety czeste praktyki, rynek niestabilny, czesc sprzetu canona ma bardzo ograniczona dostepnosc, jak juz jest to w wysokiej cenie!
pozdrawiam,
dario