Taak.. to mnie własnie zastanawiało..dlaczego tym wszystkim osobom te wady doskwierają, dopiero po jego kupnie, a nie podczas oglądania w sklepie..
Od tego są Olki z naleśnikami..że ciężko, że duże gabaryty,
Od tego jest Tami 18-270VCże obiektyw trzeba zmieniać
Od tego jest 5D MkII i Nikoś D90że filmów nie kręci,
W jakim..? żeby lustra były bardziej "pro" niż są teraz, czy żeby inne aparaty im dorównywały..?:wink:Lustrzanka jest proProducenci będą rozwijali aparaty również w tym kierunku.
A kolejne bardzo dużo już pierwszego dnia wie, że musi zmienic kita, bo jest słaby, choć nawet nie potrafi nim dobrych zdjęć robić..Bardzo dużo osób kupuje lustrzankę z jednym obiektywem.
To ta Alfa jest taka beznadziejna..?Kupił sony A 350. Zapytałem się czy sobie radzi bo wiele osób po przesiadce z kompaktu narzeka na mydlaste fotki.dobrze, że jej nie kupiłem..
Ja, gdy mojego znajomego, który posiada N D40 spytałem czemu ma wyłączoną redukcję szumów w aparacie, ze zdziwieniem stwierdził iż myślał, że chodzi o szumy w dźwięku..Spojrzał zdziwiony i zapytał - "a co oni instrukcji nie czytali? Najpierw trzeba wcisnąć spust do połowy potem dalej."
Pozdrawiam
PS: To nie z Ciebie się śmieję:-) Po prostu jak się słyszy się opinie ludzi którzy myslą, że są "pro", bo mają lustra, nie wiedząc nic o fotografii to z nóg ścina..![]()