Strona 16 z 56 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    Dzieki wielkie! Teraz pytanie skąd wziąść nowe części bo wątpie żeby na żytniej byli aż tak pomocni...

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta

A zawsze udało ci się dostać FV czy rachunek, prawda?...
    Chyba nie zrozumielismy sie.... mowiac o paragonie mialem na mysli swistek, ktory wystawil mi serwis do kazdego obiektywu, na to, ze zrobili kalibracje tego czy tego szkla (obiektyw, model i cena) . Wydruku graficznego obrazujacego celnosc po kalibracji nie otrzymalem. Dostalem go tylko do obiektywu 24-105.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sewi Zobacz posta
    Dzieki wielkie! Teraz pytanie skąd wziąść nowe części bo wątpie żeby na żytniej byli aż tak pomocni...
    Na amerykanskich forach czytalem ze czesci zamawiaja po prostu w ichnim serwisie Canona... ale tradycyjnie na Zytnia nie licz, jakis czas temu chcialem tam kupic migawke zeby sobie wymienic. Wprost im napisalem ze aparat jest praktycznie tyle warty co naprawa migawki i nie oplaca mi sie wymiana w serwisie... ale jak mozna bylo oczekiwac, zero zrozumienia dostalem tylko odpowiedz zebym wyslal aparat do serwisu...
    Co do tego mikro przelacznika, nie wiem czy to nie jest przypadkiem jakas standardowa czesc, moze napisz np na elektrode ze zdjeciem, tam ludzie maja pojecie o elektronice i jak rzucilo im sie w oczy takie cos to podpowiedza gdzie kupic.
    aha, cos jak przez mgle mi sie kojarzy, ze moze i na tym forum ktos kiedys rozkladal ten przelacznik i sam go jakos "reanimowal"... ale tego nie jestem pewien.

O zobacz tu, moze jakos Ci to pomoze
    http://www.flickr.com/groups/eos30d/...9735796/page2/

virs
    Guest

Domyślnie

wymiana stopki w 580ex II za free - lampa na gwarancji
    jestem w szoku że uszkodzenia mechaniczne naprawiane są na gwarancji
    :O

Coś już napisał

Domyślnie

Ja też jestem pod wrażeniem serwisu.Pozytywnym oczywiście.
    Zepsuł mi się A80 kupiony na poczatku 2004 roku,wyczytałem w internecie,że była jakaś wadliwa seria matryc m.in. w tym aparacie wypuszczonym w tym okresie.Zadzwoniłem do serwisu facet mówi,że mam przysłać.Za kilka dni przychodzi aparat jak nowy z wymienioną matrycą i informacją,że następnym razem mam to wysyłać na ich koszt
    Kupiłem lustro więc ten aparat mi jest zupełnie niepotrzebny ale pomyslałem,co mi szkodzi może naprawią choć to 5 lat minęło i gwarancję dawno stracił.
    Teraz mam przynajmniej aparat dla dzieci na szkolne wycieczki.
    Tak na marginesie dałem za niego prawie 1900zł tyle co pod koniec zeszłego roku za mój nowy 450D
    450D,EF-S 17-55 IS USM,EF-S 18-55 IS,EF 28-135 IS USM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Komm Zobacz posta
    Ja też jestem pod wrażeniem serwisu.Pozytywnym oczywiście....
    dziekuj Sonemu a nie canonowi Sony zawalil i Sony funduje... tak czy tak bywaja szczesliwsi od Ciebie, bo wielu dostalo nowszy aparat z tej samej linii np zamiast s2is s5is

Pozdr

Domyślnie

canon eos 400d
    błąd : err 05
    cena 209 zł
    "jedynymi ludzmi ktorych poznasz,sa ci ktorych sfotografujesz" - Annie Leibovitz

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Wybaczcie, ale nie czytałem całego wątku, więc może pytanie już się pojawiło.

Ile mianowicie może kosztować wymiana gniazda CF w 5D (Mk I)?
    Znajomy ma powyginane bolczyki i tak się zastanawiam czy się opłaca kupić ten aparat w takim stanie i naprawić.
    Dziękuję bardzo.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Pytaj w serwisie choc nie wiem czy dadza konkreta odpowiedz?

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    Pytaj w serwisie choc nie wiem czy dadza konkreta odpowiedz?
    Zapytałem, jakby komuś się przydała informacja to na dzień dzisiejszy jest to około 400 PLN, taką otrzymałem informację z Żytniej.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Strona 16 z 56 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów