Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ten drugi numerk sobie odpusc - kiepaski jest.. mam i prawie juz nie uzywam..

podpisuje sie za to pod tym co napisal sadaman z jedna tylko roznica - z glowic wybieralbym miedzy ks i kj - kb od tych dwoch troche odstaje, pomimo czasem "teoretycznie" wiekszego udzwigu :-)
    przebiegłam na szybko po KS i KJ - jeśli zdecyduję się na coś z Benro, to z moich planowanych 500 zł na statyw zrobi się dwa razy tyle

A jeśli chodzi o Manfrotto, które krytykujesz, to - z ciekawości - co mu dolega?

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Wiem, wiem ale czasami warto sprawdzic ile to naprawde wazy na plecach :-D Bo dane katalogowe a wygoda noszenia sprzetu to drugie Nie jednokrotnie jest tak ze cos jest lekko ciezsze i tego nie sposob zauwazyc poprostu, a rezygnujemy z tego bo przeciez wiecej wazy wg katalogu
    W sumie - cenna uwaga. Dlatego na razie lektura (w tym męczenie forumowiczów) i wstępne typy, a potem wizyta w sklepie i ocena własnołapna.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katharsis Zobacz posta
    A jeśli chodzi o Manfrotto, które krytykujesz, to - z ciekawości - co mu dolega?
    ta glowica sprawdzi sie z bardzo lekkim zestawem ale juz w przypadku chocby 70-200/4 jest za malo precyzyjna.. po zablokowaniu w zasadzie za kazdym razem trzeba korygowac kadr.. nawet dokrecona do maksimum nie jest do konca sztywna.. od biedy ujdzie w dobrym swietle i przy bezwietrznej pogodzie - do jakichkolwiek innych warunkow lepiej kupic cos solidniejszego :-)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów