Strona 83 z 103 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    Tego to już sobie nie przypomnę niestety Przemku Na drugiej focie to wygląda, jak by był w prawo, od ściany odbijany ale głowy sobie nie dam uciąć
    no w takich kosciolach inteligentne blysniecie nie bedzie zauwazalne, ja bym powiedzial nawet ze zbyteczne ono jest, ale tak jak pisala MarekB sa ciemne nory ze szok o tam jest znacznie gorzej

moze ktos da przyklady ciemnego kosciola z dobry inteligentnym blysnieciem?
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Domyślnie

Czy dobre i inteligentne tego nie wiem

Ale warunki były na iso 1250 1/60 s @1,4 35mm - błysk z lightsphere'em co by młodemu oczy było widać

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Wracając do tematu wątku, znalazłem taki oto kwiatek:
    http://www.daniel.politowski.netgale...ecia-slubne,20
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Sorry, ale ja tu nic nie widze.. może mistrzostwo świata to to nie jest, i sporo odbiega od dobrych ślubów, które tu widzielismy, ale napewno nie jest tak źle, żeby znaleźć sie w tym wątku chyba, że źle zrozumiałem zwrot "wracając do tematu wątku"..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

http://www.daniel.politowski.netgale...ecia-slubne,20
    Masakry nie ma choć zdjęcia mi się nie podobają.Może dlatego że d300.....

Dorzucam podobne
    http://www.radiks.pl/
    Aparat Foto

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jak dla mnie to pasuje tu każda galeria w której można znaleźć piękne czarno-białe zdjęcia ze ślicznymi kolorowymi bukietami, obrączkami, etc.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Jak dla mnie to pasuje tu każda galeria w której można znaleźć piękne czarno-białe zdjęcia ze ślicznymi kolorowymi bukietami, obrączkami, etc.
    zgoda, ale w mojej wiosce (Nowy Sącz ok. 80 tyś. mieszkańców) jak nie masz takowych w swoim folio to ludziska uważają, że nie potrafisz,a inni potrafią:-D, a co najgorsze takie własnie foty chcą dostawać
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    zgoda, ale w mojej wiosce (Nowy Sącz ok. 80 tyś. mieszkańców) jak nie masz takowych w swoim folio to ludziska uważają, że nie potrafisz,a inni potrafią:-D, a co najgorsze takie własnie foty chcą dostawać
    wcale nie muszą być "wioski", w ubiegłym roku parę osób pokazało mi takie zdjęcia z zapytaniem, czy potrafię coś takiego zrobić, bo są "bardzo fajne"
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Dopiero zaczyna

Domyślnie

wcale nie muszą być "wioski", w ubiegłym roku parę osób pokazało mi takie zdjęcia z zapytaniem, czy potrafię coś takiego zrobić, bo są "bardzo fajne"
    odpowiedział bym, ze owszem umiem, ale dziś jeszcze nie piłem i na nic takiego mnie nie namówią ....

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drakoo Zobacz posta
    odpowiedział bym, ze owszem umiem, ale dziś jeszcze nie piłem i na nic takiego mnie nie namówią ....
    To wybiorą kogoś kto dla nich takie fotki zrobi. Niestety ludzie w dzisiejszych czasach dziwny gust i upodobania mają.. I niestety 90% ludzi takie fotki zachwycają.
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Strona 83 z 103 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów