Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: 5D - za ile?

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grinsen Zobacz posta
    Zgadzam się że słowo Kryzys! samo z siebie podbija cenę sprzętu o 1000pln, no a kurs euro dodaje swoje.

Co do aparatu kupionego w FOTO IT. Śmiech na sali. W opisie jak wół stoi:24000 pstryknięć a po odczycie w serwisie wyszło 91900 Pogratulować Panom z FOTO IT uczciwości jak i poczucia humoru. Czterokrotne przekręcenie licznika to naprawdę niezła jazda. Zobaczymy co teraz Panowie powiedzą jak do nich zadzwonię.

Ygd - serwis sprawdził ogólny stan aparatu sprawdził stan aparatu oraz ilość strzałów przy okazji czyszczenia migawki. Wszystko 120 pln.
    Jak to co ci powiedza. Że dali ci nie to 5D do sprawdzenia co powinni

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

dla mnie nie ma litości i już dziś MMM użył właściwego słowa - oszust. Psim obowiązkiem jest ręczenie 24tys klatek. Jeżeli sprzedaję w Gdańsku jako osoba prywatna to mogę sobie pozwolić na szacowanie na oko. Ale jak jestem sklepem w Warszawie to nie ma wyjaśnienia dla braku chęci pojechania ze sprzętem aby sprawdzić przebieg

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grinsen Zobacz posta
    Co do aparatu kupionego w FOTO IT. Śmiech na sali. W opisie jak wół stoi:24000 pstryknięć a po odczycie w serwisie wyszło 91900 Pogratulować Panom z FOTO IT uczciwości jak i poczucia humoru. Czterokrotne przekręcenie licznika to naprawdę niezła jazda. Zobaczymy co teraz Panowie powiedzą jak do nich zadzwonię.
    Ciekawe czym będą się próbowali wykręcić...
    Daj znać...
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Właśnie kupiłem 5D MKI. Stan bez zastrzeżeń,sanki praktycznie nie tknięte,body nie wytarte,przebieg wg sprzedawcy 9300 ale tego akurat nie mogę być pewien bez Żytniej.

Za całe 4500zł dostałem 5D MKI + grip BG-E4 (delta,ale zawsze) + 2xaku + gwarancja do 29.09.2009.

Kolega handluje sprzętem i znalazł się napaleniec, który koniecznie chciał kupić 5D MKII.Poszedł na zamianę - 5D MKI + dopłata i tak oto ponownie mam moje FF.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moje 2 grosze - nie wnikając w bajki o kryzysach (nota bene świetna wymówka do powyżek cen, braku podwyżek płac i zwolnień z pracy) moje gdybania cenowe przy obecnym stanie rynku i konkurencji - 5DMkII jest wart max 8000 a używany 5D MkI max 3500 (licznik ok 20-30 tys, czyli używany prywatnie a nie zajeżdżony ślubniak ).
    I dopiero gdy cena używanego 5D spadnie do takiego poziomu to się do niego zamierzam przymierzyć, bo teraz to ceny rzeczywiście wariują - cena MkII rośnie "bo kryzys" i bo popyt mocno przerasta podaż, przez co cena starej piątki nie potrzebuje maleć .

Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez preinwher Zobacz posta
    Ciekawe czym będą się próbowali wykręcić...
    Daj znać...
    Już się pewnie nie wykręcą

http://www.allegro.pl/item554019830_...2_110_111.html

Cena adekwatna do tego co można oczekiwać za jakiś czas....3,5k + 800-1000zł za wymianę migawki . Jakby nie liczyć wychodzi 4,5k,tyle minimum teraz trzeba położyć za ta puszkę.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wkurzają mnie te kilometrowe opisy sprzętu, a gdzieś w środku między wierszami istotna informacja o przebiegu.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Wkurzają mnie te kilometrowe opisy sprzętu, a gdzieś w środku między wierszami istotna informacja o przebiegu.
    Oj bardzo wkurzają.Zawsze mam wrażenie ze sprzedający ma coś do ukrycia.W tym przypadku te 90k na karku .
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Wysyp starych piątek będzie w momencie premiery puszki adresowanej do targetu takowe posiadającego - 5d mk2 to przecież body raczej dla ludzi dopiero na ten segment wchodzącego(xxxD/xxD).

Wyjdzie mityczne 3D to będą tanie piątki (a ze liczyć na to nie ma co w najbliższym czasie to inna sprawa)

garsi
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich jako ze to moj pierwszy post. Akurat szukam obiektywu i zauwazylem ze jest 5D do sprzedania na amazon uk. Cena 1625 funtow z kitem 24-105L. Moze kogos to zainteresuje bo wedlug opisu sa to nowe sprzety. http://www.amazon.co.uk/Canon-Digita...4354102&sr=8-2

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów