Ogólnie Panowie na jutro wycenia i ocenia ewentualne naprawy. W sumie na dzień dzisiejszy to czyszczenie aparatu to koszt 120 brutto. Oby na tym się skończyło![]()
Ogólnie Panowie na jutro wycenia i ocenia ewentualne naprawy. W sumie na dzień dzisiejszy to czyszczenie aparatu to koszt 120 brutto. Oby na tym się skończyło![]()
Sprawdzają przebieg w tej cenie? Dają jakiś kwitek na stan licznika w ogóle, czy to tylko przy okazji?
Zawsze lepiej sprawdzić stan licznika przy używanym sprzęcie![]()
Digital manipulation kills photography.
Jak kupiłem na Allegro za 5300 zł z gwarancją do czerwca i z gripem BG4. Jedyna alternatywa na zakup NOWEGO 5d to zakup za granicą przez Internet. Niestety jak przeliczyłem według obecnego kursu euro, to mi wyszło, że 5d MKI będzie kosztować 8000 zł :-)
"Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada! :grin:
Fotografia blog
Ja swój kupiłem jeszcze przed świętami, od forumowego kolegi, za 3700. Sprzęt jest jeszcze na gwarancji, mały przebieg, wizualnie jak nowy.
czytaj adi, 5300=body+grip. Widocznie inni są innego zdania i są w stanie tyle za tą puszkę zapłacić
Czytam i to dobrze ze zrozumienie. Taki zestaw to i tak za drogo za używany sprzęt. Oczywiscie wg. mnie, natomiast zgodze się z tobą ze są inni którzy zapłacą za ta puszke i nawet 7 tysięcy tylko po co.
Dla mnie ten okres w jakim jesteśmy obecnie gdzie słowo kryzys = spekulacja nakrecaja ceny które nie są adekwatne do wartości rzeczywistej tego sprzętu, a canon przesadza z dystrubycją sprzętu myśląc ze coś na tym ugra.
Zgadzam się że słowo Kryzys! samo z siebie podbija cenę sprzętu o 1000pln, no a kurs euro dodaje swoje.
Co do aparatu kupionego w FOTO IT. Śmiech na sali. W opisie jak wół stoi:24000 pstryknięć a po odczycie w serwisie wyszło 91900Pogratulować Panom z FOTO IT uczciwości jak i poczucia humoru. Czterokrotne przekręcenie licznika to naprawdę niezła jazda. Zobaczymy co teraz Panowie powiedzą jak do nich zadzwonię.
Ygd - serwis sprawdził ogólny stan aparatu sprawdził stan aparatu oraz ilość strzałów przy okazji czyszczenia migawki. Wszystko 120 pln.
gdzie są teraz Ci co mówili,że to taka rodzinna puszka, którą się z błyszczącego pudełeczka wyjmuje od święta. Ta puszka tłucze zdjęcia i ma swój przebieg. Wynika z tego,że e-oko to mały kłamczuszek bo mnie przekręcił tylko troche 300-->6000, ale ja w 300 od początku nie wierzyłem
Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 10-02-2009 o 13:41
To czyszczenie to rownierz pryzmatu/wizjera ? Czy matryca sama i dmuchniecie przyslowiowe na matowke ?
no comment...