Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 103

Wątek: 5D - za ile?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ogólnie Panowie na jutro wycenia i ocenia ewentualne naprawy. W sumie na dzień dzisiejszy to czyszczenie aparatu to koszt 120 brutto. Oby na tym się skończyło

Domyślnie

Sprawdzają przebieg w tej cenie? Dają jakiś kwitek na stan licznika w ogóle, czy to tylko przy okazji?
    Zawsze lepiej sprawdzić stan licznika przy używanym sprzęcie
    Digital manipulation kills photography.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak kupiłem na Allegro za 5300 zł z gwarancją do czerwca i z gripem BG4. Jedyna alternatywa na zakup NOWEGO 5d to zakup za granicą przez Internet. Niestety jak przeliczyłem według obecnego kursu euro, to mi wyszło, że 5d MKI będzie kosztować 8000 zł :-)
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada! :grin:
    Fotografia blog

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominik777 Zobacz posta
    Jak kupiłem na Allegro za 5300 zł z gwarancją do czerwca i z gripem BG4. Jedyna alternatywa na zakup NOWEGO 5d to zakup za granicą przez Internet. Niestety jak przeliczyłem według obecnego kursu euro, to mi wyszło, że 5d MKI będzie kosztować 8000 zł :-)

Wg. mnie 5D używana nie jest warta 5300 - ludzie poszaleli.

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja swój kupiłem jeszcze przed świętami, od forumowego kolegi, za 3700. Sprzęt jest jeszcze na gwarancji, mały przebieg, wizualnie jak nowy.

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

czytaj adi, 5300=body+grip. Widocznie inni są innego zdania i są w stanie tyle za tą puszkę zapłacić

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fahrenheit Zobacz posta
    czytaj adi, 5300=body+grip. Widocznie inni są innego zdania i są w stanie tyle za tą puszkę zapłacić
    Czytam i to dobrze ze zrozumienie. Taki zestaw to i tak za drogo za używany sprzęt. Oczywiscie wg. mnie, natomiast zgodze się z tobą ze są inni którzy zapłacą za ta puszke i nawet 7 tysięcy tylko po co.

Dla mnie ten okres w jakim jesteśmy obecnie gdzie słowo kryzys = spekulacja nakrecaja ceny które nie są adekwatne do wartości rzeczywistej tego sprzętu, a canon przesadza z dystrubycją sprzętu myśląc ze coś na tym ugra.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Zgadzam się że słowo Kryzys! samo z siebie podbija cenę sprzętu o 1000pln, no a kurs euro dodaje swoje.

Co do aparatu kupionego w FOTO IT. Śmiech na sali. W opisie jak wół stoi:24000 pstryknięć a po odczycie w serwisie wyszło 91900 Pogratulować Panom z FOTO IT uczciwości jak i poczucia humoru. Czterokrotne przekręcenie licznika to naprawdę niezła jazda. Zobaczymy co teraz Panowie powiedzą jak do nich zadzwonię.

Ygd - serwis sprawdził ogólny stan aparatu sprawdził stan aparatu oraz ilość strzałów przy okazji czyszczenia migawki. Wszystko 120 pln.

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

gdzie są teraz Ci co mówili,że to taka rodzinna puszka, którą się z błyszczącego pudełeczka wyjmuje od święta. Ta puszka tłucze zdjęcia i ma swój przebieg. Wynika z tego,że e-oko to mały kłamczuszek bo mnie przekręcił tylko troche 300-->6000, ale ja w 300 od początku nie wierzyłem
    Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 10-02-2009 o 13:41

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To czyszczenie to rownierz pryzmatu/wizjera ? Czy matryca sama i dmuchniecie przyslowiowe na matowke ?
    no comment...

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów