Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Domyślnie

witam,
    cemenownia grodziec idealne miejsce na plener ,jesli mam je jakos porownac do "szopienic" to jak maly sklepik osiedlowy do kompleksu Silesia ,tak jak Zemfira pisala spokojnie 4 godzi zwiedzania ...oczywiscie z zachowaniem wszelkich przepisow bhp.Wyobrazcie sobie kawalek dachu o wymiarach 10x10 m wiszacy na drucie zbrojeniowym...brrr oczy trzeba miec wszedzie.Dojazd latwy,jest gdzie zaparkowac jedyny minus nie widzaielm baru z zubrowka...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    jedyny minus nie widzaielm baru z zubrowka...
    czyli nie ma wyjscia - bar musi przyjechac z nami

przy okazji - 7.03 (jesli pogoda dopisze) mysle o jakims wyjezdzie na ptaszory :-) .. gdyby byl ktos chetny to juz awansem zapraszam :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    witam,
    jedyny minus nie widzaielm baru z zubrowka...
    to Grodziec, szynkow Ci tam pod dostatkiem, to takie miejsce po upadlym górnictwie, biedronka jakby co w miare blisko

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja bym krzaczory obskoczyl moze.. jeszcze lepiej Babia Gore.. szczerze mowiac grodziec (czy inne ruiny) wyglada przy tych 2 propozycjach blado jak dla mnie aaaaaaale ostatecznie..
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Uprawnienia umieszczania postów