@adikPL zestaw wyglada mniej wiecej tak, ze do 50D dopialem 17-55 f2.8 IS USM i uzupelnilem calosc lampa 580EXII
W piatek rano jade w gory i wracam w niedziele, wiec weekend odpada, ale w przyszlym tygodniu chetnie cos podzialam![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
ładny zestawik![]()
Czasu na umawianie mamy mnóstwo, jak zawszemusimy konkretniej o cementowni pomyslec, moze wlasnie za tydzien?
ja się pisze!
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Mowimy o cementowni... grodziec? Czy cos innego sie urodizlo w miedzyczasie (poza Zosia u Kuby)?![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Tak o grodzcu, chyba ze ktoś zna jeszcze inne opuszczone-industrialowate to z chęcią możemy podchaczyć na nastepny plener w... maju
Czyli piątkowy wieczór umarł tak? Rozumiem ze wsyztscy się szykują na mecz Chorwacja-Polska w ręczną?:-D
Trudno, to może ktoś z Zagłębia jest chętny na zestreetowanie w sobotę rano Będzina, Dąbrowy, ew. Sosonowca? hmmm?
nie, nie piszcie juz prosze o "rodzeniu" - przez jakis czas bede przewrazliwiony na punkcie tego slowa ;-)
by oswajac moje Panie z "okresowymi nieobecnosciami tatusia" ;-) proponuje, jesli pogoda pozwoli, odwiedziec resztki starej czesci huty Szopieniece o ktorych juz pisalismy xxx (albo raczej xxxxxxxxxxx ;-) ) postow wstecz ;-)
sobote (07.02) powinienem miec wolna - w niedziele musze jechac do Krakowa wiec ten dzien u mnie odpada..
a Michalowi oczywiscie gratulujemy nowych zabawek :-D .. to co - teraz namawiamy go na 100-400 czy w koncu damy mu zaoszczedzic na wymiane zawieszenia w czołgu![]()
![]()
w zasadzie... mialem zmacac to szklo ;]
ja dalej cierpie w lozu chorobska. we wtorek jade nurzyc, wracam 10tego. po tej dacie powinno mi pasowac.
Ten 7 II wygląda całkiem sensownie, jest czas aby wszyscy w kalendarzach na czerwono odznaczyli. Ja się piszę. A może jeszcze wcześniej, w tygodniu, kolego Malekithan udałoby się coś studyjnego zorganizować? Jakąś modelkę należałoby pewnie zorganizować? Ja w "studyjnych klockach" ani trochę nie obeznany...