"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
2. Kubak82
3. adisb
z przykroscia musze zrezygnowac z jutrzejszego plenerku :-( .. powody rodzinne - szkoda bo pogoda zapowiada sie rewelacyjna :-| .. udanych fot
ps. Michal, mam dla Ciebie te zdjecia z CLO ale w tym ukladzie dam Ci je pod koniec miesiaca, razem z 25-105.. pozdr.
ps. jesli lubiecie plenery z aparatem - nie żencie sie![]()
![]()
No coz.. zaczyna sie robic jak zwykle u nas, czyli cos sie zaczyna dziac:>
Kuba ma zone (trudno.. nie kazdy jest doskonaly;P ), ja niestety musze dzisiaj rozebrac sprzeglo w moim czolgu, bo od wczoraj dochodza z niego dziwne odglosy.. jesli uda mi sie poskladac dzisiaj do kupy to oczywiscie jutro jestem chetny. Chociaz jesli mam byc tylko ja i adisb, to mysle ze spokojnie mozemy sie umowic w jaworznie i cos tutaj pokombinowac.. adi- co ty na to? RNz wogole umarl chyba..
nie macie wrazenia ze z nami sie umowic, to gorzej niz wojna?![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
ja też jutro nie dam rady
za tydzień tez mnie nie będzie jakby kto pytał...
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
2. _duss_
3. adisb
no dobra jelonki....ja sie pojawie zamiast kolegi.....nooo chyba ze bedzie lało to szkoda Naszego czasu
aha jak may byc sami to sie zdzwonimy rano co jak....bo poco mamy jechac do M-c......
adisb na do mnie nr a ja mam do Ciebie Modzel sie sie odnajdziemy;D
Ostatnio edytowane przez duss ; 17-10-2008 o 18:53
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
Kolejny plener sie nam udal :P wiec moze pora pomyslec o nastepnym? Temat moze oklepany, ale co byscie powiedzieli na odwiedzenie jakeigos milego cmentarza 1 listopada wieczorem?![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
Troche pozno.. ale spoko, juz za rok nastepna okazja![]()