Popytałem trochę i jeden znajomy ma te akcje onOne. Z jednej strony fajne ale z drugiej lipa bo co to za sztuka wrzucić akcje... Ja bym chciał się sam czegoś nauczyć. Zwodzę się, że bym poanalizował akcje i wyciągnął wnioski ale zapewne ostatecznie i tak by się skończyło na używaniu akcji... Ma pożyczonego Kelby'ego ale przez wredne studia nie ma czasu. W dodatku jak teraz będę miał czas to kumpel chce zwrot :-P Chyba sobię i tak go kupię skoro Van polecasz go tak bardzo. Ja generalnie stoję w PSie chyba gdzieś w erze kamienia łupanego :-P Ogarniam krzywe na poziomie jednego, dwóch punktów, lokalne poprawki na warstwach itp.
Z książek mam Freemana - kolor, już w połowie przerobiłem trochę mi się poukładało w głowie ogólnie fajna książka :-D
Ciekawe Van jest to co piszesz o LR. Ja go raczej do tej pory traktowałem jako narzędzie do globalnej obróbki a lokalną przeprowadzałem w PSie i tak.
A ta stronka - to osobiście nie lubię takich blogów - nie ma żadnego skatalogowania zagadnień, trudno trafić do konkretnego tematu... Jak śledzisz na bieżąco to ok ale jak wchodzisz tak nagle to nie idzie się odnaleźć...