Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 126

Wątek: [battle] kucza21 vs allgsm

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak btw czy punkt 12. Regulaminu Battle Cage został spełniony?

http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11

Czy też tylko w wątku sobie piszecie o ankiecie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    No wybacz ale komuna sie skonczyla, nie zapominaj ,ze moderatorzy sa dla uzytkownikow a nie uzytkownicy dla moderatorow.
    Tu się mylisz. Moderatorzy nie są dla użytkowników a dla forum. Nie jesteśmy waszymi służącymi, więc domaganie się służby jest co najmniej nie na miejscu.

Forum bez uzytkownikow nie istnieje a bez moderatorow owszem.
    Mhm... na przykład forum onetu.

Jak napisales, robicie to za darmo, kosztem wlasnego czasu ale nie pod przymusem, nikt tego nie kaze Wam robic.
    Parę postów wcześniej każesz to robić... ciekawe... (post #72) .
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 10-02-2009 o 00:11 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tak btw czy punkt 12. Regulaminu Battle Cage został spełniony?

http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11

Czy też tylko w wątku sobie piszecie o ankiecie?

Tu się mylisz. Moderatorzy nie są dla użytkowników a dla forum. Nie jesteśmy waszymi służącymi, więc domaganie się służby jest co najmniej nie na miejscu.

Mhm... na przykład forum onetu.

Parę postów wcześniej każesz to robić... ciekawe...
    Ale co kaze robic ?

Vitez nie wiem ,moze mi sie dwoi w oczach ale ja widze dwa podpunkty nr. 12 w regulaminie battle cage.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale co kaze robic ?

Vitez nie wiem ,moze mi sie dwoi w oczach ale ja widze dwa podpunkty nr. 12 w regulaminie battle cage.
    Są dwa ale łatwo się domyślić o który chodzi.
    BattleCage zajmuje się Tomasz1972. Bez wysłania priva do niego z prośbą o wystawienie ankiety a tylko pisanie w wątku... jest spora szansa na poślizg prawda?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

użytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
    Zrozumcie - moderatorzy NIE SĄ waszymi służącymi.
    No niestety, tutaj Vitez ma sporo racji tym bardziej, że już tłumaczył dlaczego on nie może wystawic ankiety, ani nie robia tego inni moderatorzy..

btw; Vitez, nie przesadziłeś z tym banem? rozumiem, że Kamil jest z drugiego bieguna, ale niczego złego w zasadzie nie napisał.. już za nim tęsknię..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A co Kamil dostal bana ? za co ?

Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On. Ja nie pisze tylko do Viteza. No i zglosilem chet moderowania battle cage, mam dostep non stop do netu, siedze przed kompem duzo czasu wiec co za problem. Wkoncu ankiety sa raz na 3 msc czasami raz na pol roku.

Zaraz wyjdzie na to ,ze siedze przed kompem stukam nozka i wymagam wystawienia ankiety. NIe nie, dla mnie moze ankieta byc wystawiona za miesiac albo wcale. Ktos pisal wczesniej ,ze moderatorzy "sie obijaja" zreszta nie pierwszy raz byly takie sygnaly, dlatego zaczolem ta dyskusje.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    btw; Vitez, nie przesadziłeś z tym banem? rozumiem, że Kamil jest z drugiego bieguna, ale niczego złego w zasadzie nie napisał.. już za nim tęsknię..
    Dostał standardowe ostrzeżenie warte 3 punkty za trollowaty post. Ban jest po 15 punktach i mu się akurat uzbierało. Trzeba być naprawdę upartym, niereformowalnym recydywistą by mimo 4 ostrzeżeń nadal zasługiwać na kolejne .
    Bywają też wyjątki co od razu dostają więcej punktów czy nawet są z marszu banowani (np za bluzgi czy spam) ale Kamil akurat do tych wyjątków nie należał, tylko spokojnie ciułał punkt do punkta .

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dostał standardowe ostrzeżenie warte 3 punkty za trollowaty post. Ban jest po 15 punktach i mu się akurat uzbierało. Trzeba być naprawdę upartym, niereformowalnym recydywistą by mimo 4 ostrzeżeń nadal zasługiwać na kolejne .
    Bywają też wyjątki co od razu dostają więcej punktów czy nawet są z marszu banowani (np za bluzgi czy spam) ale Kamil akurat do tych wyjątków nie należał, tylko spokojnie ciułał punkt do punkta .
    Ale chyba mi nie powiesz ,ze dostal punkt za to co napisal w tym poscie
    "Moderator powinien zajmować się tym do czego został wyznaczony, ale normą jest, że czas na pisanie znajdzie zawsze, a na swoje zadania nie bardzo. "

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On.
    Ale dobrze rozumiem że nikt priva do Tomasza1972 nie wysłał? Jeśli tak to nie ma co się dziwić opóźnieniu .
    Ale chyba mi nie powiesz ,ze dostal punkt za to co napisal w tym poscie
    To już temat na Punkt 3. Zasad Porządkowych.
    Wątki "jak śmiałem dostać warna za nic" "jak ktoś śmiał mi zamknąć/usunąć post/wątek" z automatu lądują w Pralni... jak chcesz to załóż tam od razu wątek "czemu Vitez zbanował Kamila Wolskiego" .
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 10-02-2009 o 00:20 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ale dobrze rozumiem że nikt priva do Tomasza1972 nie wysłał? Jeśli tak to nie ma co się dziwić opóźnieniu .

To już temat na Punkt 3. Zasad Porządkowych.
    Wiesz nie pisze privow, zeby nie wyszlo ,ze kogos ponaglam. Zreszta nie spotkalem sie ,zeby ktos wysylal priva ,ze juz trzeba wystawic ankiete. No ale moze za krotko tu jestem.

Naprawde ale jesli dostal punkt za to co napisal w tym poscie to ja powiem tylko " no coments "

Milej nocy.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On.
    Owszem nie jest, ale zauważ, że Mac'a i Tomka teraz nie ma na forum, więc choćbys się starał, to nie przywolasz ich tu na gwałt, żeby Ci ankietę wystawili. IMHO trochę sztuczna sprawa się zrobila, bo chodzi w zasadzie o opóźnienie wystawienia głupiej ankiety, a jednak znowu skonczyło się na analizie i krytyce pracy moderatorów

No i zglosilem chet moderowania battle cage,
    Aaa.. to to była chęć zgłoszenia..:grin: ja to odczytałem jako podanie przykładu "co byś robił, gdybyś miał coś tam, coś..":wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów