Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce (głównie dlatego że dostęp do internetu z laptopa mam płatny).
Zapominasz o tym że korzystanie z tego forum ZA DARMO to przywilej. Nie marnuj tego .
Domagać się wypełniania "obowiązków" od moderatorów (które to "obowiązki" wykonujemy za darmo, kosztem własnego wolnego czasu, nerwów i często życia prywatnego użerając się z trollami) może tylko Administrator, a uzytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
Vitez lubisz w roznych sytuacjach pisac "Nie podoba sie ...." No wlasnie jak sie nie podoba to nie moderuj proste. "Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce" No wybacz ale komuna sie skonczyla, nie zapominaj ,ze moderatorzy sa dla uzytkownikow a nie uzytkownicy dla moderatorow. Forum bez uzytkownikow nie istnieje a bez moderatorow owszem. Widzisz zadnej wojny ani klutni nie chcialem wywoalac. Ale czasami postawa niektorych moderatorow mnie dziwi wrecz smieszy, jak by laske robili. Panowie bez jaj. Jak napisales, robicie to za darmo, kosztem wlasnego czasu ale nie pod przymusem, nikt tego nie kaze Wam robic.