Właśnie jest z tym kicha....
Właśnie jest z tym kicha....
zobacz sobie na fotopanorama.pl czy ... o kurde zdebialem chcialem polecic Ci foto plusa gdzie kupilem a tu sam patrz jaka cena http://www.sklepfotograficzny.pl/obi...-mm-f1.4L-USM/ wariactwo. no to serio zycze szczescia. powiem Ci tylko ze warto obdzwonic wiele miejsc i zobaczyc czy po starej cenie czasami nie maja gdzies. mi tak sie udalo z puszka.
Mam to szkielko od 2 miesiecy (35 1.4L) kupilem uzywke ale w bardzo dobrej cenie i wyglada jak nowa. Polecam super szkielko ! Na 5D daje pieeekny obrazek.
Nie dołować mnie proszę!Piszcie, że daliście duuuuużo, jak ja
![]()
Zamówiłem dzisiaj za 4300. Mam dostać koło czwartku. Jestem ciekaw. Mam też wstępnie zaklepaną sztukę jeszcze w jednym miejscu. Zobaczymy. Może się okazać, że będę miał dwa![]()
to poczekasz do lutego i sprzedasz drożej.. a co do meritum to będziesz zadowolony z tego szkiełka.. jak kiedyś pisał Marek "janmar" - że jakby miał wybierać jedno szkło na body to by było właśnie 35L - i odkąd je mam to jest ulubione - do tego stopnia że sprzedałem 24-105 bo przestałem nim zupełnie robić na rzecz stałek - a głównie 35L..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A o 16-35/2.8 myślałeś zamiast 17-40? moim zdaniem lepszy wybór na docelowy zestaw (co zresztą widać z stopce)
Ostatnio edytowane przez arturs ; 31-01-2009 o 17:27 Powód: Automerged Doublepost
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Mogę odstąpić rezerwację na 4300 komuś, złapałem używane taniej nieco.
Arturs - myślałem, ale 16-35 to tylko mkII - jedynkę miałem, wróciłem do 17-40, bo lepsze. MKII kosztuje obecnie duuużo. Na razie 17-40 wystarczy, znam, lubię i cenię to krytykowane przez wielu szkło.
Ostatnio edytowane przez himi ; 31-01-2009 o 17:43
O 35L się nie dyskutuje (no, chyba że na temat ceny), trzeba je kupić i używać
![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...