witam
Zaczynam od jednego zdjęcia z dotychczasowego braku możliwości sfotografowania obiektów pasujących do tego tematu, ale w tytule zamieściłem wszystko co będę miał zamiar tutaj wstawiać.
Na początek leciwa tama w Zalesiu Dolnym
1.
![]()
witam
Zaczynam od jednego zdjęcia z dotychczasowego braku możliwości sfotografowania obiektów pasujących do tego tematu, ale w tytule zamieściłem wszystko co będę miał zamiar tutaj wstawiać.
Na początek leciwa tama w Zalesiu Dolnym
1.
![]()
z komentarzami chyba poczekam do momentu jak wrzucisz więcej zdjęć...
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Takie se.. Tez czekam na wiecej
to w końcu makro czy tamy?![]()
Emotikony to jednak skomplikowany do interpretacji sygnał![]()
sugerujesz ze to byla ironia ktorej nie zrozumialem??
raczej emotka mrugajaca okiem powinna takie cos sugerowac, nawiasem mowiac troche mnie smuci fakt ze tutaj prawie wkazdym temacie mowi sie o wszystkim tylko nie o zdjeciach, ale jesli juz to nic konkretnego, czy to chodzi o pochwale czy krytyke, raczej to nie doprowadzi do poprawienia bledow w fotografowaniu przez wstawiajacego zdjecia, ani tez nie bedzie powodem do daleszej motywacji no ale nic, jak wstawie cos wiecej to mam nadzieje ze uslysze konkretniejsze opinie.
pozdrawiam
Bo nie ma o czym - zdjęcie jest słabe i tyle - nie ma wyraźnego tematu, żadnej sensownej kompozycji, na drugim planie w prawym górnym rogu coś Ci wystaje i nie wiadomo co to jest, jeżeli łańcuch ma być pokazanym detalem to powinien być lepiej odseparowany od reszty kadru. Wygląda na przypadkowy pstryk.