Pokaż wyniki od 1 do 10 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta

ciekawe kiedy ci padna ?? ->> http://www.foto-net.pl/sklep/

myśle że powinni niedługo skoro ulubioną wypowiedzią na forum jest aroganckie "piszesz bzdury !!"

a tak na marginesie - udzielasz sie tylko w watkach w których "kopie' się inne firmy. daje do myślenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicha Zobacz posta

myśle że powinni niedługo skoro ulubioną wypowiedzią na forum jest aroganckie "piszesz bzdury !!"

a tak na marginesie - udzielasz sie tylko w watkach w których "kopie' się inne firmy. daje do myślenia
    foto-net ma rację! sam u nich kupiłem parę rzeczy i zawsze było wszystko OK. japan-foto to złodzieje i tyle, a że ktoś uczciwy promuje swój sklep - nie ma w tym nic złego.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    a że ktoś uczciwy promuje swój sklep - nie ma w tym nic złego.
    Ja nic nie promuję ani nie reklamuję, po prostu biorę udział w dyskusji. Jeśli kogoś boli jak Pana Kichę, że z ramienia sklepu (bo dlaczego nie), to jego problem, niech sobie sączy jad i pisze bzdury. Staram się być obiektywny i cierpliwie tłumaczyć pewne procesy ponieważ posiadam stosowną wiedzę by pewne procesy oceniać i określać w sposób zgodny z faktami. Nie widzę powodu by wypowiadać się anonimowo, ponieważ mimo wielu "anonimowych" zarzutów i złośliwości, uważam, że mnie to uwiarygadnia. Inteligentni są w stanie to dostrzec, jak widać w tej sytuacji też się nie myliłem. Sam jestem klientem sklepów internetowych, nie lubię być oszukiwany. Nie rozumiem tylko dlaczego panuje powszechne przekonanie, że robię to z czystej złośliwości do konkurencji, by wypromowac własny interes i koniecznie trzeba mnie za to opluć. To pytanie retoryczne, nie twórzmy niepotrzebnej dyskusji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicha Zobacz posta
    nie czujesz się ani trochę zażenowany tym co napisałeś?

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregohr Zobacz posta
    nie czujesz się ani trochę zażenowany tym co napisałeś?

nie. a to z tego powodu ze nie widze zadnego uzasadnienia w watku o Japan Foto który to w konsekwencji okazał się oszustem pisania o tym iż sklep hoopla.pl został zamknięty ?

i co z tego ? dlaczego w tym watku ? czy ma to spowodaować domysły że tez oszukiwali ?

nie rozumie absolutnie sensu tej wypowiedzi i smiem twierdzić że została napisana z satysfakcją.

Uprawnienia umieszczania postów