Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Mam Michael Busselle "Portret doskonaly" i uważam, że nie można się raczej z niej niczego nauczyć(najsłabsza z trzech jego książek jakie mam). Z jego pozycji mam jeszcze "Fotografia barwna kompozycja i harmonia" oraz " Jak fotografować na wakacjach i w podróży". I w tych dwóch można wiele podpatrzeć i to w zakresie kompozycji ogólnie rozumianej treści obrazu, jak i kompozycji kadru po przez kolor, faktury i detal. Polecam. Kupiłem wszystkie trzy, bo razem kosztowały 63zł.
    Mam pytanie odnośnie książki "Photoshop korekcja i separacja" D. Margulis, ma ktoś tą pozycję? Warto kupić?
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bingant Zobacz posta
    ...Mam pytanie odnośnie książki "Photoshop korekcja i separacja" D. Margulis, ma ktoś tą pozycję? Warto kupić?
    Książka nie jest łatwa, choć autor stara się pisać z humorem, raczej do przestudiowanie z wykonaniem wielu ćwiczeń włącznie, zawiera bardzo wiele szczegółów do przetrawienia.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    Książka nie jest łatwa, choć autor stara się pisać z humorem, raczej do przestudiowanie z wykonaniem wielu ćwiczeń włącznie, zawiera bardzo wiele szczegółów do przetrawienia.
    serdeczne dzięki za opinię
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów