Pokaż wyniki od 1 do 10 z 181

Wątek: fotografia koncertowa

Mieszany widok

Domyślnie

mam wrazenie, ze od jakiegos czasu obaj mowimy o tym samym na rozne sposoby.

zauwaz, ze moja wypowiedz odnosnie zastosowania flasha odnosi sie do koncertow klubowych.

robilem juz zdjecia i na duzych kilkutysiecznych koncertach i na parudniowych openerach, w salach prob czy w studiu (tu akurat domowym) tez spedzilem troche czasu.

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    zauwaz, ze moja wypowiedz odnosnie zastosowania flasha odnosi sie do koncertow klubowych.
    Ok, rozumiem i z tym się mogę zgodzić choć nie lubię tak naświetlonych zdjęć.
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

basti78
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    mam wrazenie, ze od jakiegos czasu obaj mowimy o tym samym na rozne sposoby.

robilem juz zdjecia i na duzych kilkutysiecznych koncertach i na parudniowych openerach, w salach prob czy w studiu (tu akurat domowym) tez spedzilem troche czasu.

Badi wrzuć cuś swojego, bo prezentujesz (jak na mój sposób rozumienia fotografii koncertowej) poglądy dość ciekawe, chciałbym to porównać z fotkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basti78 Zobacz posta
    Badi wrzuć cuś swojego
    zaden problem. cos z ostatnich koncertow w rude boy'u (bielsko). ani najlepsze, ani nagorsze ujecia, srodek. zespoly al sirat i massemord. z premedytacja wybralem cos z lampa.

01.

02.

03.

warunki oswietleniowe byly takie -> al sirat - ask yourself
    Ostatnio edytowane przez badi ; 24-01-2009 o 21:20

Uprawnienia umieszczania postów