Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: poszukuje serwisu

kaktus79
    Guest

Domyślnie poszukuje serwisu

witam. jestem tu nową osobą bo skierowali mnie tutaj żeby szukać pomocy. mam canona 40d i od pewnego czasu zauwarzyłem że przestał mi ostrzyć z moim tamronem. ostrzenie jest jakby przesunięte. sprawdzałem na metrówce i faktycznie nie jest to idealne co mnie czasami bardzo wkórza na sesjach bo fajne zdjęcia przez to staja sie beznadziejnie niepotrzebne. jestem z wrocławia i az dziw bierze zę w tak wielkim mieści z taką historią fotografii i tylu biegających z aparatmi nie ma serwisu cyfrówek z prawdziwego zdarzenia. na prawde zdumiewające. ale to nie o to chodzi bo poszukuje jakiegoś kumatego serwisu który mi z tym pomorze coś zrobić. niedawno wysłałem cały sprzęt do warszawy do jednego z serwisów zapłaciełem za to około 400 a moze i więcej i dowiedziałem sie ze skalibrowali mi tylko z canonem jakiego rózwnież posiadam bo innymi obiektywami sie nie zajmują , mimo tego ze wcześniej wszystko napisałem w meilu zanim wysłełm co mam i jaka jest usterka. dlatego nie chciałbym sie przejechać ponownie i mieć sprzet naprawiony w 100 procentach. czytałem sporo na forach o firmie fototronik w warszawie różne opinie ale oni chyba tylko naprawde bedą mogli mi pomóc czy moze sie mylę i powstały jakieś na prawde porządne serwisy na terenie naszego kraju... z góry bardzo dziękuje

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaktus79 Zobacz posta
    mam canona 40d i od pewnego czasu zauwarzyłem że przestał mi ostrzyć z moim tamronem.
    niedawno wysłałem cały sprzęt do warszawy do jednego z serwisów zapłaciełem za to około 400 a moze i więcej i dowiedziałem sie ze skalibrowali mi tylko z canonem jakiego rózwnież posiadam bo innymi obiektywami sie nie zajmują ,
    Spróbuj poczytać wątek o serwisie Tamrona:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=18670

ewentualnie próbować w Berlinie:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=32098
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

kaktus79
    Guest

Domyślnie

i co to wszystko co możecie mi polecić??????????

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaktus79 Zobacz posta
    i co to wszystko co możecie mi polecić??????????
    Wstaw jakis zdjęcia ze złą ostrością,napisz na co mierzyłeś ,jaka przesłona,odległosć ,ogniskowa.Czy masz inne obiektywy? Jak sie sprawują? Wstaw zdjecia.Ile czasu fotografujesz tym sprzętem.W jaki sposób testowałes obiektyw?Wstaw te testy. Bez tego co powyżej trudno Ci pomóc.Pozdrawiam

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jesli masz przestuj w ślubach czy w sesjach to możesz zacząć od wysłąnia body do Canona na Żytnią, żeby dostroili body do obiektywu wzorcowego/ nie musisz wysyłać obiektywu,napisz tylko jaki masz/ jeśli to nic nie da to tylko serwis Tamrona - Foto-Technika, Gdańsk.
    Nie wiem co jeśli nie masz już sprzętu na gwarancji, czy nie trzeba będzie płacić.
    5D + 24-105/4 L IS USM + 580 EXII

Uprawnienia umieszczania postów