Tatanka74
masz oko,fajne zdjecia,a na tym 12 to skąd wytrzasnełaś takiego "prawdziwka " z takim archaicznym klamotem. :-D
Tatanka74
masz oko,fajne zdjecia,a na tym 12 to skąd wytrzasnełaś takiego "prawdziwka " z takim archaicznym klamotem. :-D
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
A to specjalnie dla Ciebie, takie ładne kolory wyszły :-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kolejne fotki:
- DRZWICZKI REWIZYJNE
- ZNOWU SCHODY, SCHODY, SCHODY
- A NA KOŃCU - WSPOMNIENIE FABRYKANTA
- ALBO - SCHODKI, SCHODKI, SCHODKI
- W KATEDRZE
- SIĘ KRĘCI
- FALBANEK
- ZNAKI CZASU
- KOŁO STEROWE
- SAMOSIEJKA
- ZAWOREK MINI
Ostatnio edytowane przez Tatanka74 ; 18-01-2009 o 18:39 Powód: Automerged Doublepost
Canon EOS 1000D EF-S 18 - 55 mm Kit + EF 55 - 200 mm f/4.5-5.6 II USM
ale sie rozkręciłaś na całego :-D,druga odsłona też fajna ale pierwsza imo lepsza,poziom ustawiłaś wysoki,chyba nic nie wkleje swojego żeby się nie nabijali. :-D
Witam.
Po raz pierwszy byłem na takiej imprezie fotograficznej - plenerze. Ze zdumieniem i podziwem patrzyłem na SETKI fotoamatorów obwieszonych "klamorami", gimnastykujących się lub tkwiących w wymyślnych pozach. Każdy z nas szukał TEGO ujęcia i TEGO szczegółu. Ponieważ jam nie lepszy (z daleka wypatrzyłem ciekawe ujęcie - lecę - a tam już ścieżka do tego miejsca przy płocie) to wstawiam i swoje fotki z tej gimnastyki. Na pierwszych zdjęciach umieściłem ogólne plany coby forumowicze z Polski wiedzieli o czym mówimy i co fotografowaliśmy. Wnętrzami i całą EC1 zachwyciło się wielu ludzi - i chyba David Lynch zaprpooponował stworzenia centrum kultury w tym miejscu.
Parę szczegółów z tych wnętrtz i ja zamieszczę.
Pozrwawiam wszystkich forumowiczów a z Łodzi szczególnie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=MIT;590494]Witam.
Po raz pierwszy byłem na takiej imprezie fotograficznej - plenerze.
Ech mój brak doświadczenia - Enter i poszło bez zdjęć. nadrabiam teraz:
1 A tak jak zapowiedziałem szeroko pocztówkowo
2. Po ogólności
3.Po mniejszej ogólności
4. Kolorki na zewnątrz
5. Środek w całości
6. Chyba wszyscy zrobili to ujęcie:grin:
7.Drzwi
8. Każden widzi, że drzwi
9. Czas kończyć
Pozdrawiam
Michał
Ostatnio edytowane przez MIT ; 18-01-2009 o 20:51 Powód: Automerged Doublepost
fajne fotki,podrzuć jeszcze coś jak możesz.
oj chyba muszę się nauczyć jak wstawiać większe fotki, bo bardzo tracą jak są małe, ale ja wstawiam z Flickr i one tam też są takiego rozmiaru - czy to już taki urok tego serwisu? Może powinnam się przenieść na imageshack bo Wasze są większe?
Proszę o radę
Canon EOS 1000D EF-S 18 - 55 mm Kit + EF 55 - 200 mm f/4.5-5.6 II USM
MIT - piękne aż łezka się kręci w oku, Tatanka dzięki za ciąg dalszy, Blackrado trochę przyszumione ale klimat sterego dobrze tu wygląda (ciut mało ostre ale co tam)
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Jeszcze mogę.
Prosisz - masz (choć nie wiem czy reszcie podejdzie)
10. Nie mam zgody uczestników na prezentację publiczną Ich wizerunku dlatego zamieszczam takie zdjęcie "bez twarzy" ale z "pozą" (przy okazji pozdrawiam "piękną nieznajomą")
11. Jak elektrownia to i słup
12. Glazura
13. Hala numer 5
Więcej już nie będę Was katował swoimi fotkami z EC1 - innymi - a jakże. Za pochwały dziękuję, krytykę przyjmę dzielnie i bez urazy.
Pozdrawiam
Michał