Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Poznań]

stuudent
    Guest

Domyślnie [Poznań]

Witam!
    Jestem nowy na tym forum.

Chętnie bym poznał ludzi z Poznania. Może by zorganizować jakiś wspólny plenerek? (jak już się pogoda poprawi i wyjdzie w końcu słońce...)

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

dwa posty nizej jest temat o poznaniu.. w fotografii na samym poczatku najwazniejsze jest.. czytanie i szukanie informacji

http://canon-board.info/showthread.php?t=24833

stuudent
    Guest

Domyślnie

tak, ale stwierdziłem, że wątek zbyt duży, zresztą pisząc przerwałbym w środku konwersacji, dlatego otworzyłem nowy wątek.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stuudent Zobacz posta
    zresztą pisząc przerwałbym w środku konwersacji
    Co za gentleman.. Nie chce przerywać.. jak wątek zbyt duży to tylko się cieszyć, znaczy, że coś się dzieje, w przeciwieństwie do 3city no i w wiekszym wątku poznasz więcej ludzi niż zakladając nowy, który znając życie niedlugo padnie:-)

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stuudent Zobacz posta
    tak, ale stwierdziłem, że wątek zbyt duży, zresztą pisząc przerwałbym w środku konwersacji, dlatego otworzyłem nowy wątek.
    Kiepska wymówka.

http://canon-board.info/announcement.php?f=33&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Uprawnienia umieszczania postów