Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: National Geographic - Oczami Fotografów

Mieszany widok

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fazid_66 Zobacz posta
    Moim zdaniem, żeby fotografować dla NG trzeba być maniakiem. Rozumiem, że można spędzić miesiąc w błocie, zgarnąć za to kupę kasy i wydać ją na coś fajnego.
    Ale żeby spędzić miesiąc w błocie, po to żeby zdobyć fundusze na spędzenie kolejnego miesiąca w błocie???...
    Spędzilem pewnie w sumie nie jeden miesiąc w błocie...wyłacznie dla własniej satysfakcji i bez złotówki zapłaty, w a sumie to sam zapłaciłem sporo kasy za takie leżenie w błocie
    A teraz idę poleżeć w śniegu

Bywalec Awatar fazid_66
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz Zobacz posta
    Spędzilem pewnie w sumie nie jeden miesiąc w błocie...wyłacznie dla własniej satysfakcji i bez złotówki zapłaty, w a sumie to sam zapłaciłem sporo kasy za takie leżenie w błocie
    Powodzenia! Zrób kilka zdjęć przy okazji.

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fazid_66 Zobacz posta
    Powodzenia! Zrób kilka zdjęć przy okazji.
    czasem ręce opadają, jak się czyta takie wypowiedzi, masz bardo oryginalne poczucie humoru

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

czasem ręce opadają, jak się czyta takie wypowiedzi, masz bardo oryginalne poczucie humoru
    Mnie ten tekst ubawił
    Typowy angielski humor !
    Canon 50D + dodatki

mlody88
    Guest

Domyślnie

mam ten film NG (jeżeli o tym samym mowa) lecz narazie sprawdzilem tylko czy wszytko z nim ok tzn nie kończy się w połowie (jeżeli się wkrece to szkoda by była)
    przyznaje że po obejrzeniu samego początku :P można stwierdzić (podpisując się pod postem wyżej) naprawdę się poświęcają

to musi być pasja...
    ale fakt że to nie jest fotografowanie za "pietruszkę" i szczerze wątpię by któryś z fotografów NG pojechałby sobie od tak na wycieczkę do ww. Peru czując że z tych kilkuset zdjęc nie będzie nawet tego "jednego" aby go gdzieś zaprezentować

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Coś mi to przyjaźnie zabrzmiało..
    No tak, FP!
    Powodzenia w tym śniegu Darek!

Uprawnienia umieszczania postów