Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Niby aparat zdjęć nie roby tylko fotograf, ale...

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hermenegild102 Zobacz posta
    potrafi np. w 15 minut zrobić z 100 zdjęć, które są..
    i mnie szlag trafia..
    no i i jak by tu zadziałać w tej sprawie?
    Wywalić cyfrę i kupić mu na nastepna gwiazdkę analoga; zacznie szanować spust!

żartowałem:wink:
    Canis dobrze prawi, że to się wiąże z potencjalnym brakiem kosztów związanych z każdorazowym zakupem filmu, więc ludzie pstrykają gnioty na potegę.. (z calym szacunkiem dla Twojego ojca:wink
    Tak na serio to myslę, że po przerzuceniu się z analoga na cyfrę Twój ojciec mógl stracic świadomośc tego co robi (o! ściana!, a tu podłoga! i sufit jeszcze..) więc chyba Cie poprę, że nadawałoby się to na forum psychologiczne, bo trzebaby było go uświadomić trochę o fotografii od poczatku (choc powiedziales, że wczesniej zdjęcia byly "tresciwe").
    Jest też pewne prawdopodobienstwo, że to w wyniku zafascynowania technologią cyfrową, ten okres "testowy" dla aparatu minie i zacznie się fotografia:wink: Kwestia czasu.

W sumie ciekawy temat poruszyłes (po raz n-ty ale nieważne) ale malo powiedzialeś o tym wszystkim. Jaki aparat? co Twój ojciec o tym mówi? co sadzi? jak komentuje zrobione przez siebie fotki? Jakie ma doświadczenie w fotografii (także teoretyczne) i czy rozmawiales z nim o tym problemie mówiąc mu co o tym sadzisz..?:-) Wybacz, że tak dopytuję, ale może coś wywnioskuję, bo sam mam z pewnymi osobami podobny problem i gdybym wstawił tu ich fotki pewnie złapałbyś się za głowę..

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 06-01-2009 o 22:13
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uprawnienia umieszczania postów