Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Jak ktoś ma wątpliwości to zapraszamy na http://www.swiatobrazu.pl/pojedynek_..._epson_hp.html
    Oo..to może być ciekawe. Niestety w teście nie ma modelu którym jestem zainteresowany- Epson Stylus Photo R2880 (niższa klasa) ale i tak czekam z niecierpliwością. Na razie zakup odłożyłem na okolice lutego więc może drukareczka troszkę stanieje.
    Ostatnio edytowane przez dutch ; 30-12-2008 o 13:45

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dutch Zobacz posta
    Oo..to może być ciekawe. Niestety w teście nie ma modelu którym jestem zainteresowany- Epson Stylus Photo R2880 (niższa klasa) ale i tak czekam z niecierpliwością. Na razie zakup odłożyłem na okolice lutego więc może drukareczka troszkę stanieje.
    R2880 pracuje na tym samym zestawie kolorantów co 11880, więc jakość tych drukarek powinna być identyczna, a nawet z R2880 powinno się dać wycisnąć odrobinkę wyższą rozdzielczość (fakt bez większego znaczenia). Choć wynikami podobnych testów za bardzo bym się nie podniecał: raz - że są ustawiane i przeprowadzane niefachowo, dwa - że tak czy owak współczesne urządzenia tej klasy powalają jakością uzyskiwanych odbitek, czy będzie to Epson, HP czy Canon.
    Ostatnio edytowane przez czornyj ; 08-01-2009 o 16:56

Uprawnienia umieszczania postów