Strona 22 z 78 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Domyślnie

Dzieki za linka! Czyli mam rozumieć by mieć zdjęcie 8x10 to takiego papieru także muszę szukać?
    Teraz tylko muszę sprawdzić czy np taki papier ma podpis na odwrocie:http://www.difox.com/main/pl/shops/c...html?&bigimg=1

Bardzo proszę także innych forumowiczów o opinie.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzieki za linka! Czyli mam rozumieć by mieć zdjęcie 8x10 to takiego papieru także muszę szukać?
    Teraz tylko muszę sprawdzić czy np taki papier ma podpis na odwrocie:http://www.difox.com/main/pl/shops/c...html?&bigimg=1
    Osobiscie nie widzialem papieru 20*25, musisz kupic A4 i potem docinac na gilonynie. Papiery Canon, Epson i HP chyba wszystkie sa z tylu podpisane. Do tego epsona o ktorym mowisz o polecam papiery epsona i tenetala, ba uzywam z dobrym skutkiem. Sa tez inne dobre jak PermaJet, Ilford ... o tych z najwyzszej polki nie wspominam, bo jak bedziesz ich potrzebowal to bedziesz o tym wiedzial ;-)

Domyślnie

No to mnie trochę zdołowaliście z tymi papierami...bo zależy mi na papierach nie podpisanych. A ten tenetal ma podpis na odwrocie?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A ten tenetal ma podpis na odwrocie?
    nie, nie ma. Przynajmniej ja nie spotkalem.

Domyślnie

Ok, a jeszcze spytam: jak z jakością zdjęć z takiej drukarki? Bo kosztuje ona niemało więc i zdjecia powinny być ekstra ale jak jest w praktyce? Widział ktoś wydruki- zdjęcia z takich droższych drukarek? Jakość taka jak z photolabu?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dutch Zobacz posta
    Ok, a jeszcze spytam: jak z jakością zdjęć z takiej drukarki? Bo kosztuje ona niemało więc i zdjecia powinny być ekstra ale jak jest w praktyce? Widział ktoś wydruki- zdjęcia z takich droższych drukarek? Jakość taka jak z photolabu?
    co najmniej porównywalna - to znaczy u mnie jest taka jak z najlepszych kieleckich labów (a naprawdę dobre są 2 lub 3).. jakość z takiej drukarki jest wypadkową 4 czynników:
    1. sama drukarka - czyli kalibracja itp.
    2. Tusze jakich używamy - czyli jak kupimy taką drukarkę to tusze też powinniśmy mieś przyzwoite - najlepiej orginalne a nie jakieś tanie gówno
    3. Jakość papieru - jw.
    4. Jakość pliku który drukujemy

I jak powyższe będzie ok to wydruki też będą dobre..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jakość taka jak z photolabu?
    Jak sie przyłożysz, to lepsza ....

Domyślnie

Witam po raz pierwszy...
    Czytam i czytam i sam już nie wiem jaką drukarkę wybrać do amatorskiego drukowania?! (tak do 1000zł) Może Canon ix4000. Jak się ma stosunek jakości do jej ceny? A może coś z EPSONA? Pomocy...
    Ostatnio edytowane przez kurczakk ; 29-12-2008 o 23:22

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Ja kupilem ostatnio MP540 Canona za ok. 270zl (zalezalo mi na skanerze, nie zalezalo na duplexie, ktory ma iP4600) i jestem bardzo zadowolony.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Jak ktoś ma wątpliwości to zapraszamy na http://www.swiatobrazu.pl/pojedynek_..._epson_hp.html
    Regulamin pkt 8

Strona 22 z 78 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów