Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wynalazek samorobka :)

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    KORD / IL - US

Domyślnie

Spotkalem raz goscia przy lotnisku , focil samoloty. Ustawil aparat na statywie , podlaczyl pod laptopa i siedzial w aucie i cykal fotki. Jaka jakosc zdjeci to nie wiem (chodzi o poruszajace sie samoloty - zeby zdjecie dobrze zrobic trza go sledzic obiektywem)...
    airliners.net
    50D + BG-E2 + 70D
    + 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Może samochód był bardziej po to, żeby szybciej uciec przed ew. nieprzyjaznymi służbami ochrony lotniska

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Może samochód był bardziej po to, żeby szybciej uciec przed ew. nieprzyjaznymi służbami ochrony lotniska
    Nie przesadzajmy. W Gdańsku lotnisko "wybudowało" specjalną górkę dla spottersów. A że lotniska to straszliwe wygwizdowo - wcale się gościowy nie dziwię

Pozdrawiam
    Kwiatek...

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KORD/EPKK Zobacz posta
    Spotkalem raz goscia przy lotnisku , focil samoloty. Ustawil aparat na statywie , podlaczyl pod laptopa i siedzial w aucie i cykal fotki. Jaka jakosc zdjeci to nie wiem (chodzi o poruszajace sie samoloty - zeby zdjecie dobrze zrobic trza go sledzic obiektywem)...
    wiesz ja tez raz, ale nie na pokazach lotnczych tylko wyscigach samochodowych widzialem goscia z takim wynazakiem ale mial servomechanizm ktory pozwalal panoramowac... czy sie sprawdzalo nie wiem ale wygladalo to kosmicznie.. nawet sie zastanawialem czy od wojska tego nie kupil z demobilu od jakiejs baterii p-lot
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów