Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: [CeD] Jasełka i wigilia szkolna/klasowa

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giltoniel Zobacz posta
    jeżeli to komentarz do "obiektywą" i "akcesorią" to bez owijania w bawełny zapraszam Cię do lektury słownika ortograficznego.
    Heh, no fakt... Problem z przypadkami liczby mnogiej Zaraz to poprawię

i tu poraz kolejny jesteś w błędzie...
    Tak więc proszę rozwiń myśl - robgr85 to zrobił

za duże imo parcie na szkło i znów brak elementarnej pokory. Chłopie Ty musisz się długoooooooooo jeszcze uczyć, żeby "profi" zostać. Ja też się uczę, też popełniam błędy - dużo błędów. Nie mam nawet założenia, że będę "profi", czy jak wolisz "a la profi". Kocham fotografię - jest ona moją pasją. Chcę się rozwijać i to jest klucz do dalszego rozwoju, a nie stawianie sobie za cel: za rok, dwa będę profesjonalistą. Z takim podejściem i przy założeniu, że jesteś pojętny będziesz, co najwyżej rzemieślnikiem. Bo w tej branży umiejętności to nie wszystko, jest jeszcze to co niewyrażalne - nazywane przez niektórych talentem.
    Czy zostanę nim szybko... to zależy tylko od mojej osboy. Czy się przyłożę, czy będę chciał posiąść wiedzę, od wielu czynników... Co do teorii rzemieślnika... Tak to prawda Pozwolę sobie przytoczyć cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Anonim
    Kupno Nikona/Canona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Canona/Nikona.
    I ponawiam moją prośbę co do fotografii 'siatkarsko-sportowej'. Znacie jakieś ładne galerie? Mam na myśli strony jakiś dobrych fotografów, a nie magi www, itd.. :rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 23-12-2008 o 21:04
    .

Uprawnienia umieszczania postów