Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
Ale właśnie zauważył. Choć nawet nie o to chodzi. Popraw po prostu okolice skrzydeł i będzie w miarę ok. Niemniej GO zrobiłeś jak 5D i f/1.2.
Zostawię to tak jak już jest Kiedyś nadrobię po prostu tą serie

W podpisie masz fs, rozumiem, że s od studio (droga dedukcji faktycznie wiedzie przez stronkę). Pewnie, że nazwę możesz sobie ustalić jaką chcesz, niemniej brzmi ona póki co trochę śmiesznie, zwłaszcza jak pakujesz wielkie krzykliwe logo na mocno przeciętnych pracach.
Myślę że ten znak wodny teraz jest w dobrych wymiarach. Nie bój, będę się starał 'dorosnąć' do mojego znaku wodnego w jak najszybszym czasie - czyt. kiedy skompletuje odp. sprzęt do tego

Podobnie jak sieczki. Słuchaj, tu nie chodzi o to, żeby kogoś zrypać czy zniechęcać. Sam się uczę i produkuję masę gniotów. Ale staram się ich nie pokazywać. Jak chcesz wystawić fotki dla znajomych to chyba nie tu. Trzeźwa samoocena i selekcja... Good luck!
Heh, przy następnej okazji wiem już jakich błędów nie robić. I tak dla wszystkich, szybko się nie zniechęcam. Po takich 'ciężkich' komentarzach, staram się nadrobić błędy w następnych pracach... :rolleyes:

Acha, i jaki jest złoty środek na 'płaskie' fotki? :cool: