Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar YTR_Bolanda
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

hmmm..., z tym efektem czy "brakiem magii" to jest chyba coś na rzeczy, bo oglądając te wszystkie dostępne w necie sample nie mogę się doszukać takiego, które od razu, bez naciągania powiek uderza swoją magią, tak jak to było z mkI ??: Może to tylko moje subiektywne odczucie, może jeszcze za mało zdjęć widziałem.
    "cegła" powered by 5dII

Bywalec

Domyślnie

wacho kup sobie stara piątkę (zestaw magiczny) i zostań koperfieldem czy poterem robiąc przepełnione magicznym blaskiem zdjęcia tylko pliz nie sprzedawaj teorii spiskowej a'la trzeciorzedny bond w stylu przekupki na bazarze, ja słyszałem od kolegi, który nie macał ale wie napewno...itd. Litości ludzie, to nie przedszkole.

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espe Zobacz posta
    trzeciorzedny bond w stylu przekupki na bazarze, ja słyszałem od kolegi, który nie macał ale wie napewno...itd. Litości ludzie, to nie przedszkole.
    Jasne wszystko jasne. Pwoedz tylko czemu aparatu nie ma w normalnej sprzedazy..... Jak to mozna wytlumaczyc...>?
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Jasne wszystko jasne. Pwoedz tylko czemu aparatu nie ma w normalnej sprzedazy..... Jak to mozna wytlumaczyc...>?
    Proste. Większym popytem od podaży.

Bywalec

Domyślnie

skąd mam wiedzieć. Sam czekam. Obawiam się tylko, że cena wzrośnie niestety. Daleko mi jednak do stwierdzeń, że Canon swiadomie wypuszcza bubla i siedzi cicho az się buble wyprzedadzą

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

bo nie zdążyli wyprodukować takiej masy sprzętu. I coś czuję, że źle spozycjonowali cenę - obawiam się, że niestety wzrośnie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    EJ...........ja tez o tym slyszalem.... nie pytam skad Ty slyszales, i tez nie powiem ale to zastanawiajace
    Ale co do ponoszenia ceny to juz by przegieli troche jednak Kto to kupi.
    Czyzby podobny blad jak w 1D III? Ech w latach 70-80-90 to robili sprzet , wtedy bylo wszystko Japan.a teraz co china-Thailand itp
    i w ten sposób rodzi się plotka!
    ludzie! wpadnie tu na chwilę ktoś, kto szuka informacji i będzie miał kilka postów na temat tego, że zły obraz i tym podobne pierdoły od osób, które tej puszki nie miały w rękach....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez YTR_Bolanda Zobacz posta
    hmmm..., z tym efektem czy "brakiem magii" to jest chyba coś na rzeczy, bo oglądając te wszystkie dostępne w necie sample nie mogę się doszukać takiego, które od razu, bez naciągania powiek uderza swoją magią, tak jak to było z mkI ??: Może to tylko moje subiektywne odczucie, może jeszcze za mało zdjęć widziałem.
    jak stara piątka wchodziła do sprzedaży, to dostępne w necie sample też były do wyrzygania (przepraszam Viteza za wulgaryzm)

Jestem ignorantem testowym, robię landszafty, portrety córek itp, a nie linijki, więc jestem wdzięczny kubamanowi, że zamieścił swoje sample... niemniej na podstawie kilkuset zrobionych nową piątką fotek , stwierdzam, że MOIM ZDANIEM, DLA MOICH POTRZEB jest fajniejsza niż stara....
    Muszę ją tylko "okiełznać" w niektórych szczegółach.

Może ma jakieś ukryte wtopy, zasadzki, niedociągnięcia, ale na razie się nie objawiły.:wink:
    Ostatnio edytowane przez ARN ; 10-12-2008 o 00:22 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Smile

A ja mam nową piąteczkę i jest to dla mnie cudo!! Stara wysiada i juz ją sprzedaję!! Super :-))
    Zenit TTL :-D

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ixi Zobacz posta
    A ja mam nową piąteczkę i jest to dla mnie cudo!! Stara wysiada i juz ją sprzedaję!! Super :-))
    No to teraz nam się kolego wytłumacz. Tylko bez wykrętów prosimy
    http://www.canon-board.info/showpost.php?p=460301

P.S
    Zapomniałem spytać. Co będzie w 5D3 i kiedy?
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 10-12-2008 o 02:14

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez ixi
    A ja mam nową piąteczkę i jest to dla mnie cudo!! Stara wysiada i juz ją sprzedaję!! Super )
    No to teraz nam się kolego wytłumacz. Tylko bez wykrętów prosimy
    http://www.canon-board.info/showpost.php?p=460301

P.S
    Zapomniałem spytać. Co będzie w 5D3 i kiedy?
    To może aby wspomóc odpowiedź warto by spełnić to:
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=884 ?
    system EOS

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ixi Zobacz posta
    To podziel się ixi gdzie i za ile ją kupiłeś? I może jakieś "normalne" fotki? Krajobrazik, street foto? No i napiz trochę szerzej o swoich odczuciach z pracy nową puchą
    pozdrawiam
    regulamin pkt 8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów