Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 172

Wątek: Fotografia ślubna - polecane linki

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    to one siostry? od kiedy? u licha, znam obie od dawna, osobiście i całkiem dobrze i do niedawna nie były siostrami. teraz są, figlary
    Oj Adam Adam, ty to w ogóle serca nie masz! Nie dałeś nam nawet kilku godzin posiostrować!
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    też tak myślę... najwyższy czas na coś takiego
    reklama na forum w konkretnym miejscu jest na pewno w porządku, ale dodawać swoje zdjęcia do wątku z najlepszymi zdjęciami jest bardzo nie w porządku

wracają do głównego tematu: moim ulubionym fotografem ślubnym jest Jarosław Grabek (www.grabek.pl) - obecny zresztą na naszym forum
    stary ale tobie sie nudzi czy jestej taka osoba, ktora bedzie to drazyc i meczyc to do konca, watku, mozesz mi odpowiedziec co ja takiego zrobilem ze nadalem nowy temat, napisalem o jego zasadach i sie do nich zastosowalem, mozesz mi odpowiedziec, bo chyba jestes po prostu nudny!!!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    Oj Adam Adam, ty to w ogóle serca nie masz! Nie dałeś nam nawet kilku godzin posiostrować!
    No wlasnie a Kalinie by doszedl jeszcze jeden wydatek na prezent pod choinke, w koncu to juz za nie dlugo
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 08-12-2008 o 19:39 Powód: Automerged Doublepost
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    mozesz mi odpowiedziec co ja takiego zrobilem ze nadalem nowy temat, napisalem o jego zasadach i sie do nich zastosowalem, mozesz mi odpowiedziec, bo chyba jestes po prostu nudny!!!
    No ja ci powiem o co chodzi. Tytuł sugeruje że będą to zdjęcia najlepsze. Wklejając tutaj linka do swojej galerii bez żenady mówisz wszystkim "patrzcie jakie ja robię świetne zdjęcia". Gratuluję braku skromności i tupetu.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Smile

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    No ja ci powiem o co chodzi. Tytuł sugeruje że będą to zdjęcia najlepsze. Wklejając tutaj linka do swojej galerii bez żenady mówisz wszystkim "patrzcie jakie ja robię świetne zdjęcia".
    MMM, chyba nadinterpretujesz.
    Dlaczego nie pokusiles sie o ocene zdjec Przemka? Skoro juz zarzucasz brak zenady to powiedz co takiego w jego zdjeciach jest wg Ciebie zenujace?

Gratuluję braku skromności i tupetu.
    Przygadal kociol garnkowi..

Czasem bys sie MMM zastanowil nad swoimi tekstami i ustalil jakas tygodniowa dawke jadu ktora wylewasz na forum.

Bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia, podobaja mi sie rowniez zdjecia Przemka.
    Jednak to z Przemkiem wolalbym strzelic setke gdybym mial wybierac

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    MMM, chyba nadinterpretujesz.
    Dlaczego nie pokusiles sie o ocene zdjec Przemka? Skoro juz zarzucasz brak zenady to powiedz co takiego w jego zdjeciach jest wg Ciebie zenujace?
    Tu nie chodzi o jego zdjęcia a o skromność. Można krytykować zdjęcia innych, ale takie bezwstydne polecanie samego siebie to zwykłe przechwalstwo.

Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

powiem krotko, ze gdybym wiedzial ze kogos tak to trasznie zaboli nie zakladalbym tego tematu, mial sie on opierac na tym aby prezentowac, galerie z materialem "odwrotnej" jakosci niz kicz projekt, napisalem jak Krowie na Rowie, ze mozna dawac swoje galerie pod ocene innych lub polecac kogos innego to czego sie czepiacie, czy watek ma sie opierac na tym ze paru gosci ma jakies ale czy moze czytac nie umie??

wyszukujemy w necie dobre strony ślubne lub podajemy swoje, czyli wystawianie się na publiczny lincz oraz ocena tego co ciekawe i warte obejżenia;

mam wiekszymi napisac?? czy moze ktos okulary potrzebuje, dlaczego nikt nie napisal sprzeciwu zeby nie umieszczac swoich stron. Ludzie co sie z wami dzieje!!!

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Pewnie że nie przejdzie. Dlatego w Polsce ciężko zrobić wystawę komercyjnej fotografii ślubnej bo ludzie TYLKO będą widzieć że ktoś chce sobie reklamę zrobić.

E tam, jak się chce to można zrobić, ja raz zrobiłem: http://www.stare-miasto.com/u-pana-m...ub-marzen.html
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał Awatar Evitagen
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

tymdyrym, tytul mi sie podoba i prosze natychmiast podawac ladne stronki!

30postow i pare stron na krzyz - Bloody Monday!! Jak to powiadaja w NL prawda Akustyk?
    Would?

Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    wracają do głównego tematu: moim ulubionym fotografem ślubnym jest Jarosław Grabek (www.grabek.pl) - obecny zresztą na naszym forum
    ten przyklad podales bardzo dobre, sam pamietam jak wielokrotnie ogladalem galrie Jarka i bylem pod wrazeniem jego nowych pomyslow rodzacych sie podczaszdjec plenerowych no i ta jakosc i fajna obrobka, dawno juz nie odwiedzlaem jego www, trza nadrobic
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 08-12-2008 o 21:06

Coś już napisał
    Miasto
    Namysłów

Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów