Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 172

Wątek: Fotografia ślubna - polecane linki

Domyślnie

Przemek Białek- szczerze jak przeczytałem ten temat i zobaczyłem że jako przeciwieństwo "Kicz Projektu" sam bedac autorem tematu podajesz swoją stronę to mnie to troche hmmm zamurowało(i nie twierdze że Twoja galeria nie jest dobrym przykładem lecz skromności w tym za grosz...)... Rozumiem jakbyś podał kogoś świetnego a potem ewentualnie Ktoś inny poleciłby Ciebie było by i skromnie i przyjemnie... Świetny pomysł na temat lecz tytuł powinieneś zmienić....

POZDROWIENIA

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemQs Zobacz posta
    Przemek Białek- szczerze jak przeczytałem ten temat i zobaczyłem że jako przeciwieństwo "Kicz Projektu" sam bedac autorem tematu podajesz swoją stronę to mnie to troche hmmm zamurowało(i nie twierdze że Twoja galeria nie jest dobrym przykładem lecz skromności w tym za grosz...)... Rozumiem jakbyś podał kogoś świetnego a potem ewentualnie Ktoś inny poleciłby Ciebie było by i skromnie i przyjemnie... Świetny pomysł na temat lecz tytuł powinieneś zmienić....

POZDROWIENIA
    ale wy chyba nie czytacie tego co jest napisane, albo swoja strona albo strona obcego fotografa, ja wystwilem swoja chcac sie dowiedziec co sadza o niej inni uzytkownicy, nie rozumiem calkowicie po co te domysly lub sugerowanie ze chce sie reklamowac, gdybym mial taki zamiar zrobil bym to osdbisice w galerii, sadze ze znajda sie osoby nie tylko te ktore wszedzie szukaja sensacji a te ktore chca ten watek rozwijac i maja ochote co napisac i cos ciekawego innym pokazac
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Question

Cytat Zamieszczone przez PrzemQs Zobacz posta
    Przemek Białek- szczerze jak przeczytałem ten temat i zobaczyłem że jako przeciwieństwo "Kicz Projektu" sam bedac autorem tematu podajesz swoją stronę to mnie to troche hmmm zamurowało(i nie twierdze że Twoja galeria nie jest dobrym przykładem lecz skromności w tym za grosz...)
    Hm,

Nie wiem czy zmieniono tytul tego watku, ale wydaje mi sie ze chyba nie zrozumiales do konca intencji autora.

Wielokrotnie jest tak ze sporo osob komentuje i poucza nie wystawiajac swoich prac co oceny. Kiedy zas to robia - zarzuca sie im brak skromnosci..
    Ze skrajnosci w skrajnosc.

Szacunek dla autora ze sam sie wydal do publicznej oceny.
    Z Twojego zas postu mozna tylko wywnioskowac ze nie uwazasz go za dobrego fotografa slubnego. Moze jakos rozwiniesz temat?

Pozdrawiam

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

dżizus, jeszcze się wątek nie rozwinął, a już skaczecie sobie do oczu....
    kolega Przemek zaproponował kontr-wątek, pomysł bdb na odreagowanie tasiemca o kiczu, a że autor bierzącego tematu zna wartość swojej pracy (i słusznie) poddał ją pod ocenę i krytykę. zamierzeniem jest prezentacja dobrej i bardzo dobrej fotografii.

pozdr.
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

zgadzam się, że pomysł fajny . Ja proponuję tego autora: http://www.zomer.pl/ . Mój Krajan ale gościa nie znam, galerię pokazała mi znajoma i zrobiła na mnie duże wrażenie. Widziałem nawet gdzieś w sieci powielaczy wielu jego pomysłów Trochę mnie tylko technika wykonania strony drażni

Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giltoniel Zobacz posta
    zgadzam się, że pomysł fajny . Ja proponuję tego autora: http://www.zomer.pl/ . Mój Krajan ale gościa nie znam, galerię pokazała mi znajoma i zrobiła na mnie duże wrażenie. Widziałem nawet gdzieś w sieci powielaczy wielu jego pomysłów Trochę mnie tylko technika wykonania strony drażni
    Artur prezentuje wysoki poziom, oczywiscie jest to bezdyskusyjne, jedynie jego obrobka jest za delikanta jak na te czasy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    jako pierwszy podaje siebie
    Pomysł na wątek może i dobry, ale podawanie własnej strony to już troszkę przeginka
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Pomysł na wątek może i dobry, ale podawanie własnej strony to już troszkę przeginka
    no a niby co złego w tym że Przemek się chce reklamować, a przy okazji dowiedziec się co o nim myslą- lub odwrotnie...?? każdy sposób jest dobry, jak będę chciał, a bedzie to skuteczne to se tatu z adresem strony na zadzie prosiaka zrobię i na miasto puszczę by w końcu jakiegos klienta złapać...;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Artur prezentuje wysoki poziom, oczywiscie jest to bezdyskusyjne, jedynie jego obrobka jest za delikanta jak na te czasy
    no Przemek z całym szacunkiem, ale to jakaś bzdura co piszesz... bo co bo winiety nie dodaje...?? Dla mnie Artur to naprawde wysoka pólka...
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 08-12-2008 o 12:19 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no a niby co złego w tym że Przemek się chce reklamować, a przy okazji dowiedziec się co o nim myslą- lub odwrotnie...?? każdy sposób jest dobry, jak będę chciał, a bedzie to skuteczne to se tatu z adresem strony na zadzie prosiaka zrobię i na miasto puszczę by w końcu jakiegos klienta złapać...;-)
    madre slowa Maro,
    no Przemek z całym szacunkiem, ale to jakaś bzdura co piszesz... bo co bo winiety nie dodaje...?? Dla mnie Artur to naprawde wysoka pólka...

nie zle mnie odczytales dla mnie jest za delikanta obrobka, za duzo sie naoglodalem na FFS i u siebie tylch heavy kolorow, juz takie zbocznie
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 08-12-2008 o 12:23 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

nie zle mnie odczytales dla mnie jest za delikanta obrobka, za duzo sie naoglodalem na FFS i u siebie tylch heavy kolorow, juz takie zbocznie
    ja uważam, że jest ok, nie ma przerostu formy nad treścią. Widziałem mnóstwo dobrych kadrów, które właśnie obróbka zabiła. IMO Artur z wyczuciem podchodzi do "postprodukcji"

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów